Väitetyt murtovarkaat, jotka ryöstivät Pattayan luksuskodin kiinalaisen omistajan, pidätettiin

Pattaya -

Pattayan poliisi nappasi joukon murtovarkaita, jotka ryöstivät kiinalaiselta luksustalon omistajalta lähes kaksi miljoonaa bahtia.

Pol. Kenraaliluutnantti Itthipol Itthisarnchai, poliisialueen 2 komentaja, piti lehdistötilaisuuden tänään 21. joulukuuta pidätettyään seitsemän väitettyä murtovarkaa. Poliisi sanoi, että epäillyt murtautuivat tuntemattoman Kiinan kansalaisen taloon 11. joulukuuta ja ryöstivät häneltä 700,000 XNUMX bahtia käteistä ja kultakoruja yli miljoonan bahtin arvosta.

Pol. Kenraaliluutnantti Itthipol paljasti epäiltyjen nimet seuraavasti:

  1. Herra Soranan "Ketch" Pratuang
  2. Herra Suthep "Lek" Thuphom
  3. Herra Ekachai "A" Nimanong
  4. Mr. Patthawat "Ruj" Thammarak
  5. Krisada "Oh" Meethom
  6. Herra Naruenat "Kluay" Chujit
  7. Herra Akarapan "Fang" Phupha

Poliisi tavoitti seitsemän epäiltyä sekä heidän neljä ryöstössä käytettyä ajoneuvoa, luoteja ja julkistamattoman määrän käteistä. Epäiltyjen kerrotaan sitoneen uhrin ja pakottivat hänet avaamaan tallelokeron, jossa kaikki arvoesineet säilytettiin. Sitten he ajoivat pois ja pakenivat Sa Kaeon ja Chachoengsaon maakuntiin piiloutuakseen.

Epäillyt myönsivät, että heidän pomonsa palkkasivat heidät nimeltä "Toon", "Muek" ja "Joe". Suunnittelijat uskoivat, että kiinalainen uhri, jolla oli thaimaalainen vaimo, piti asunnossaan 200-400 miljoonaa bahtia. Pidätetyille epäillyille luvattiin, että heille maksetaan 15 miljoonaa bahtia, jos he vetäytyivät työstä, mutta he päättivät jakaa varastetut 700,000 XNUMX bahtia ja pakenivat.

Epäillyt olivat paenneet vain 9 päivää ennen kuin he kohtasivat kohtalonsa, komentaja sanoi. Suunnittelijat väitetään pidätettävän pian.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

 

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.