Thailand Time Machine: Katsaus tähän viikkoon viime vuonna Thaimaan huippuuutisissa: salametsästäjät ampuivat ja haavoittivat elefantinvauvan, baarien omistajat taistelevat avatakseen paikkansa ja paljon muuta

KUVA: Siam Rath

Seuraava on viikoittainen ominaisuusartikkeli, joka tarkastelee tätä samaa ajanjaksoa VIIME VUODEN Pattayassa ja Thaimaan uutisissa.

Tämä viikoittainen ominaisuus katsastaa uutisia viime vuoden samalta ajanjaksolta (ja joskus eri aikaikkunat, kuten kuusi kuukautta tai kolme kuukautta) nähdäksesi, miten asiat ovat muuttuneet, seurata tarinoiden etenemistä sekä tarkastella mahdollisesti rikottuja lupauksia tai asioita, jotka eivät tapahtuneet luvatulla tavalla Pattayassa ja Thaimaassa.

Koska julkaisemme kymmeniä tarinoita viikossa, tämä on nopea tapa ihmisille katsoa, ​​mitkä olivat toimitustiimimme valitsemat suurimmat jutut vuosi sitten ja miten ne vaikuttavat meihin tänään ja liittyvät ajankohtaisiin uutisiin. Ne eivät kuitenkaan ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan karkeasti julkaisujärjestyksessä.

Tällä viikolla käsittelemme joulukuun 2021 kolmatta viikkoa, sunnuntaista 12 lauantaihin 2021.

Mennään…

1. Pattayan baari-, matkailu- ja viihdepaikkojen omistajat pitävät suuren kokouksen lukuisten hallituksen virkamiesten kanssa ja vaativat laillista avaamista uudelleen

Pattayan baari-, matkailu- ja viihdepaikkojen toimijat vaativat paikkojensa laillista avaamista uudelleen ennen Pattayan suurta uudenvuoden festivaaleja ja lähtölaskentaa. Valitettavasti täysi laillinen avaaminen ei "ravintoloita" kesti vielä kuusi kuukautta.

Pattaya-baarin, matkailun ja viihdepaikkojen omistajat pitävät suuren tapaamisen lukuisten hallituksen virkamiesten kanssa ja vaativat laillista avaamista

2. Chonburin poliisi tukahduttaa nosturikonepelit Bang Saenissa

Kyllä todella.

Chonburin poliisi jatkaa nosturikonepelien tukahduttamista Bang Saen -ostoskeskuksessa

3.  Ilmanlaatu saavuttaa epäterveellisen tason viidessä Thaimaan maakunnassa PM.2.5-hiukkasten kertymisen vuoksi

Ilmanlaatu on edelleen ongelma vuodesta toiseen Thaimaassa.

Ilmanlaatu saavuttaa epäterveellisen tason viidessä Thaimaan maakunnassa PM.2.5-hiukkasten kertymisen vuoksi

4. Viisi kertaa ratsian Covid-sääntöjä rikkovaan ravintolaan Pattayassa, ja se sulki jälleen kerran.

Tilanne näyttää ratkeavan, koska ne ovat nyt laillisesti auki vuoden kuluttua.

Chonburin kuvernööri määräsi väliaikaisesti sulkemaan ravintolan, joka on tehnyt ratsian viisi kertaa äskettäin lähellä Bali Hain laituria

5.  Haavoittunut naarasnorsu, jonka salametsästäjät ampuivat ja jättivät kuolleeksi, toipuu Pattayassa useiden luotien poistooperaation jälkeen

Tämä tarina kiehtoi lukijoitamme, mutta traagisesti elefantinpoika kuoli viimeksi.

PÄIVITYS: Haavoittunut naarasnorsu, jonka salametsästäjät ampuivat ja jättivät kuolleeksi, toipuu Pattayassa useiden luotien poistooperaation jälkeen

Siinä kaikki tälle viikolle, oikein hyvää ja turvallista joulua.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/