Thaimaan kuninkaallinen laivasto ilmoittaa, että viisi merimiestä on kadonnut upotetusta HTMS Sukhothaista, joka löydettiin kuolleena

Thaimaa-

  Thaimaan kuninkaallinen laivasto ilmoitti tänä iltana, että pelastusryhmät löysivät yhteensä kuusi merimiestä, jotka etsivät HTMS Sukhothain uppoamisesta sunnuntaina 18. joulukuuta kadonneita merimiehiä, mutta traagisesti viisi kuoli, joista yksi selvisi.

Neljä kuudesta merimiehestä kuoli, kun heidät löydettiin, ja toinen menehtyi myöhemmin sairaanhoidossa, amiraali Chonlatit Nawanukroh sanoi Thaimaan medialle.

Thaimaan kuninkaallisen laivaston viralliselta Twitter-PR-tililtä tänä iltana 20. joulukuuta tehdyssä lausunnossa sanottiin, että 24 merimiestä on edelleen kateissa Sukhothaista, joista 5 vahvistettiin kuolleena ja 76 pelastettuna/elossa.

Ympärivuorokautinen etsintä- ja pelastusoperaatio jatkuu 24 merimiehen puolesta, jotka ovat edelleen kateissa laivan uppoamisen jälkeen sunnuntai-iltana.

  Saat lisätietoja HTMS Sukhothain uppoamisesta napsauttamalla tätä.

 

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/