Pattaya City valmistelee väkijoukkojen hallintaa ja liikennesuunnitelmia uudenvuoden lähtölaskentaa varten

Pattaya-

Pattayan kaupungin pormestari Poramese Ngampiches ja asiaankuuluvat viranomaiset pitivät suunnittelukokouksen tänä iltana 20. joulukuuta 2022 valmistautuakseen tämän kuun lopussa järjestettävään kolmipäiväiseen Countdown Festivaliin.

Pattayan kaupungin viranomaiset ennustavat suurimman väkijoukon kolmeen vuoteen Covid-19-pandemian vuoksi, ja koska ilotulitusfestivaalin yleisöarviot aliarvioitiin suuresti, he ovat yli valmistautuneet uuteen vuoteen. Marraskuun ilotulitusfestivaaleilla arvioitiin alun perin olleen 100,000 500,000 kävijää, mutta itse asiassa kävi lähes XNUMX XNUMX, mikä tukkii teitä tuntikausia Pattayalla.

Pattaya järjesti Countdown-festivaalin vuonna 2021, mutta sitä lievennettiin suuresti ja siinä oli monia yleisön kokoa rajoittavia rajoituksia, kuten pakollinen rokotetodistus ja Covid-testaus. Nämä toimenpiteet ovat poistuneet tänä vuonna, ja artistien kokoonpano on vieläkin suurempi, mikä varmistaa, että väkijoukkoja palaa 29.–31. joulukuuta Bali Hai Pier -laiturille.

Vuoden 2020 lähtölaskentafestivaali peruttiin kirjaimellisesti viime hetkellä Covid-19:n vuoksi, joka murskasi monia yrityksiä.

Pattaya City on myös ryhtynyt toimenpiteisiin väkijoukkojen koon hallitsemiseksi, koska hän on erittäin tietoinen Etelä-Koreassa Halloween-festivaalien aikana tapahtuneesta kauhistuttavasta väkijoukkojen murskauksesta.

Täydelliset ja lopulliset suunnitelmat julkaistaan ​​muutaman päivän sisällä, ja The Pattaya News antaa täydelliset tiedot tuolloin, koska lopulliset säännöt olivat vielä kiveen hakattu lehdistön aikaan.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/