Lautat jatkavat liikennöintiä Koh Samuilla kahden päivän sään vuoksi kestäneen tauon jälkeen

Samui -

Surat Thanin kuvernöörin mukaan lautat ovat palanneet normaalisti liikennöimään 2 päivän tauon jälkeen Thaimaanlahden voimakkaista tuulista ja aalloista johtuen.

Tänään, 5. joulukuuta, klo 30 paikalliset tiedotusvälineet kertoivat, että Ang Thongin osa-alueen Koh Samuin lauttaliikenne on avattu uudelleen kahden päivän keskeytyksen jälkeen.

C-Transfer Companyn mantereelle liikennöivien lauttojen kyytiin lipunmyyntipisteessä on jonotettu suuri määrä autoja, mikä on aiheuttanut yli 2 kilometriä venyneen jonon liikennetielle.

Matkustajat olivat kansallisesti erilaisia ​​ja osa saapui ennen aamunkoittoa.

Lauttapalvelun tarjoaja on sopeuttanut lautta-aikataulua jumiutuneiden matkustajien mukaan.

Normaalisti lautat lähtevät laiturilta tunnin välein, mutta nykyään ne on sovitettu lähtemään puolen tunnin välein. Tällä pyritään nopeuttamaan matkustajien, henkilöautojen ja maataloustuotteiden kuorma-autojen kulkua. Päivän viimeinen lautta lähtee paikallisen median mukaan klo 7. Ensimmäinen matka alkaa klo 30. C-Transfer Company ilmoitti olevansa valmis lopettamaan palvelun, jos sääolosuhteet muuttuvat epäsuotuisiksi.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/