Yksitoista ulkomaalaista turistia loukkaantui matkabussi-onnettomuudessa Phetchaburissa

Phetchaburi, Thaimaa-

Yksitoista ulkomaalaista, joita viranomaiset eivät tunnistaneet, loukkaantui tänä aamuna Thaimaan Phetchaburissa, kun heidän matkustamansa kiertoajelubussi törmäsi sähköpylvääseen Khao Yoissa.

Onnettomuus tapahtui noin kello 4:00 aamulla Phetkasem-valtatiellä, kun matkustajien mukaan kaksi kuljettajaa vaihtoi ratissa vuoroa pysäyttämättä linja-autoa ensin. Bussissa oli onnettomuushetkellä yhteensä XNUMX matkustajaa, kaikki ulkomaalaisia, mukaan lukien lapsi.

Onneksi kukaan turisteista ei poliisin mukaan loukkaantunut vakavasti. Ajoneuvo menetti hallinnan kuljettajien vaihtaessa paikkoja ja ajautui ojaan ja sitten sähköpylvääseen. Kumpikaan kuljettaja ei loukkaantunut.

Poliisi on tunnistanut kuljettajat, mutta he eivät olleet tiedotushetkellä julkaisseet lausuntoaan onnettomuudesta. Onnettomuuden tutkinta jatkui, sillä loukkaantuneet matkustajat vietiin läheisiin sairaaloihin sairaanhoitoa ja apua varten.

Bussiyhtiön todettiin operoineen Monthathip Tour and Travel Companyn ja sen kerrottiin tehneen yhteistyötä viranomaisten kanssa osana tutkintaa.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/