Väitetty rattijuoppo Pattayassa loukkaantui vakavasti venäläisen autoilijan

Pattaya -

Thaimaalaisen lava-auton kuljettajan kerrotaan myönsi olevansa humalassa törmättyään venäläiseen autoilijaan ja loukkaantunut vakavasti varhain tänä aamuna, 20. joulukuuta.

Sawang Boriboonin pelastuspalvelut ryntäsivät Soi Jomtien 11:n sisäänkäynnille kello 1:00, missä onnettomuus tapahtui. He löysivät Toyota Revo -lava-auton, jonka puskuri oli rikki, sekä sen kuljettajan, 34-vuotiaan Mr. Chaiyan Moohanin, vahingoittumattomina.

Pelastajat löysivät kuitenkin toisen tuntemattoman autoilijan, joka pelastajien mukaan vaikutti venäläiseltä. Ulkomaalainen mies oli vakavassa tilassa, koska hänellä oli useita vammoja ja hän vuoti runsasta verta. Hänen GPX-moottoripyöränsä löydettiin lähistöltä. Pelastajat veivät hänet lähimpään sairaalaan.

Paketinkuljettajan lausunnon mukaan poliisi käski häntä pysäköimään muualle. Hänen liikuttaessaan autoaan uhri törmäsi yhtäkkiä häneen. Kuljettajan kerrotaan myöntäneen, ettei hän tiennyt, oliko hän kaistalla vai ei, koska hän oli päihtynyt.

Poliisi kysyi sitten silminnäkijältä, Charas Wongsontornilta, 54, onnettomuudesta, ja hänelle kerrottiin, että lava-auton kuljettaja ryntäsi paikasta, josta hän pysäköi autonsa ja sulki kaistan, jolloin venäläinen uhri törmäsi häneen.

Epäilty rattijuoppo vietiin Pattayan poliisiasemalle oikeussyytteitä varten. Uhrin henkilöllisyyttä ei ole kerrottu lehdistölle.

Pattayalla on viime päivinä tapahtunut useita kuolemaan johtaneita onnettomuuksia kuten tämä Soi Buakhaolla, jossa on mukana kaksi ulkomaalaista.

Siellä oli myös tämä tapaus, jossa humalaisen suomalaisturistin väitettiin pyörtyi humalassa ja pyörtyi ajaessaan moottoripyörällään vilkkaalla Pattayan tiellä.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.