Yli 2,000 XNUMX ihmistä Chonburista liittyi kampanjaan kerätäkseen varoja lasten hyväntekeväisyyteen

Chonburi —

Srisuwiwat-koulu Chonburissa järjesti "SVT Run 2022 Charity For Kids" -kävelyjuoksutapahtuman kerätäkseen varoja taloudellisesti vaikeuksissa olevien lasten tukemiseksi Baancharajchain lastensuojelukeskuksessa ja Jingjain säätiössä.

SVT-juoksu ei ollut varsinaisesti kilpailuhenkinen, sillä tavoitteena oli kannustaa ihmisiä aktivoitumaan ja lahjoittamaan arvokkaaseen tarkoitukseen. Osallistujat saivat valita kävelevätkö tai juoksevatko omaan tahtiinsa. Kilpailun aloitti Srisuwiwatin koulun rehtori Pratamaporn Fukreuk.

Juoksijat jaettiin neljään kategoriaan: X-Run 30-vuotiaille ja sitä vanhemmille, Y-Run 16-30-vuotiaille, Z-Run 7-15-vuotiaille ja Kids Spirit 6-vuotiaille ja sitä nuoremmille. Kilparata kulki kahdeksan kilometriä Banglamungin alueen turistikohteiden ympärillä. Tapahtuma todettiin onnistuneeksi, sillä paikalle saapui ja lahjoitti yli 2,000 XNUMX ihmistä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.