Wonderfruit 2022 valokuva-albumi

Wonderfruit on vuosittainen, monipäiväinen kokoontuminen, joka tutkii ihmeitä taiteen, kulttuurin, musiikin ja luonnon kautta. Se järjestetään The Fields at Siam Country Clubissa Chonburin maakunnassa.

Wonderfruit Festival ilmoitti äskettäin paluunsa sen jälkeen, kun se oli peruttu yli kaksi vuotta Covid-19:n vuoksi tämän vuoden joulukuussa.

Tänä vuonna se osoittautui vetonaulaksi ympäristötietoisille kotimaisille matkailijoille sekä ulkomaisille matkailijoille, jotka tutustuivat eri teemoihin ja nähtävyyksiin, jotka levisivät 500 Rain (198 hehtaarin) alueelle.

Osallistujia oli tänä vuonna rajoitetusti edellisiin vuosiin verrattuna ympäristön kunnioittamisen vuoksi.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/