Thaimaan viikko tarkastelussa: Hänen kuninkaallinen korkeutensa prinsessa Bajrakitiyabha kärsii lääketieteellisestä hätätilanteesta ja paljon muuta

Tässä on katsaus alkuun KANSALLINEN Pattaya News/TPN National -joukkueemme valitsemat tarinat viime viikolta, Maanantaista 12. joulukuuta 2022 sunnuntaihin 18. joulukuuta 2022. Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!

  1. Bureau of the Royal Household on ilmoittanut, että hänen kuninkaallinen korkeutensa prinsessa Bajrakitiyabha Narendira Debyavati kärsi sydänongelmista sotilaskoirapataljoonan harjoituskentällä Pak Chongin alueella Nakhon Ratchasiman maakunnassa.                Thaimaan hallitus pyytää edelleen hyväntahtoisia ja kannattajia rukoilemaan hänen terveyden puolesta valtakunnallisesti.
  2. Mr. Po Arnon, 30, joka tunnetaan myös nimellä "Sia Po", tuomittiin eilen (20. joulukuuta) 14 vuodeksi vankeuteen online-uhkapelien ja rahanpesun edistämisestä.

Online-uhkapelaamisesta tehdyistä rahoitustapahtumista tehtiin yhteensä 1,760,970,545 1.7 841,678,523 XNUMX miljoonaa bahtia (XNUMX miljardia bahtia) ja rahanpesua XNUMX XNUMX XNUMX miljoonaa bahtia.

3. Thaimaan kansanterveysministeriö on ilmoittanut sallivansa ensi kuusta alkaen yli 5,000 XNUMX lisensoidun myyjän myynnin kannabiksen silmuja kautta maan. Osana valvontatoimia myyjien ja ostajien tiedot lähetetään kuitenkin kansainväliselle huumevalvontalautakunnalle (INCB).

4. Bureau of the Royal Household ilmoitti 17. joulukuutath jossa todetaan, että Hänen Kuninkaallinen Majesteettinsa kuningas ja Hänen Kuninkaallinen Majesteettinsa kuningatar on todettu positiiviseksi COVID-19:stä.

Heillä molemmilla on erittäin lieviä oireita, eivätkä he ole vakavassa tilassa. 

5. Kuvernööri Wichawut Jinton mukaan eteläisen provinssin veneet on määrätty pysymään telakoituna, kun taas lauttaliikenne Thaimaanlahdella on keskeytetty huonojen sääolosuhteiden vuoksi.

Ilmatieteen laitos varoitti kello 5 aamulla korkeista aalloista Thaimaanlahdella sunnuntaina 18. joulukuuta. Tämä johti siihen, että kuvernööri kielsi kaikkia veneitä lähtemästä rannalta sunnuntaina kello 8:sta maanantaina vielä määrittelemättömään aikaan.

Ja siinä kaikki tälle viikolle. Kiitos kuten aina, että luit Pattaya News / TPN News!

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.