Thaimaan vesiskootterijoukkue loistaa Pattaya Jet Ski World Cupissa

Pattaya -

  Pattaya Jet Ski World Cup päättyi, kun useat thaimaalaiset kilpailijat hallitsivat A-luokan kilpailua kilpailun viimeisenä päivänä, 18. joulukuuta.

Thaimaan vesiskootterijoukkue jatkoi johtoaan ja voitti eilen ammattilaisluokan A mestaruuden, joka alkoi ammattilaisurheilun GP-luokasta. Kaksi viimeistä kierrosta pidettiin tapahtuman mestarin selvittämiseksi. Suphak Seethura, hallitseva thaimaalainen mestari ja maailmanmestari, kilpaili brittiläistä Simon Belcheriä vastaan.

Suphakin suorituskyky oli vahva kolmella ensimmäisellä kierroksella ja sijoittui kaikilla ensimmäiseksi, eikä hän pettänyt viimeisellä kierroksella, sijoittui ensimmäiseksi yhteensä 240 pisteellä ja voitti maailmanmestaruuden kuudennen kerran. Samaan aikaan Teerapat Meechai oli kakkonen 182 pisteellä, kun taas Belcher sijoittui kolmanneksi 173 pisteellä, mikä johti Suphakin palkintokorokkeelle.

Ammattimainen Runabout 1100 avoin luokka on toinen jännittävä luokka, jonka keihäänkärkenä on Suphat Phutrakul, Thaimaan kansallinen mestari ja maailmanmestari.

Suphat teki täydet pisteet sijoittumalla ensimmäiseksi kaikilla neljällä kierroksella ja voittaen toisen maailmanmestaruuden yhteensä 240 pisteellä. Toinen thaimaalainen Bucha Surawong oli kakkonen 207 pisteellä, kun taas Teerapat Meechai tuli kolmanneksi 197 pisteellä. Suphat voitti myös maailmanmestaruuden.

Tämän lisäksi thaimaalaiset nuorisourheilijat voittivat vielä kaksi maailmanmestaruutta. 8-13-vuotiaiden nuorten vesiskootteriluokassa thaimaalainen Intach Logniyom ajoi nopeimman ajan ja voitti kultamitalin, kun taas Tanakorn Sormsei voitti hopeaa ja Patcharachom Chumchai sijoittui kolmanneksi.

8-13-vuotiaiden nuorten vesiskootterisarjassa Intach voitti myös kultamitalin, kun taas Chatarakorn Ratanayutsakul sijoittui toiseksi ja Patsakorn Phuwongam kolmanneksi, mikä sai Thaimaan vesiskootteritiimin pyyhkäisemään turnauksen kaikki 15 kategoriaa.

Etelä-Korean joukkue esitteli bannerin, jossa oli kuva Sung Won Kim, lähtenyt eteläkorealainen ammattilainen, joka kuoli kilpailun aikana vanhemman veljensä vetämässä vesiskootterissa.

Surustaan ​​huolimatta joukkue ja tapahtuman järjestäjät ymmärsivät kilpailun jatkamisen tärkeyden hänen muistokseen. Yleisö kunnioitti myös Kimin menetystä katsellessaan loppuosan tapahtumasta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

 

 

 

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.