Päihtynyt suomalainen turisti putoaa moottoripyörältä ja pimeni keskellä vilkasta Pattayan tietä

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pattaya -

Päihtynyt turisti vietiin turvallisesti takaisin majoituspaikkaansa, kun hän putosi moottoripyörästään ja pimeni keskellä Pattayan tietä.

Juopunutta miestä auttanut Sawang Boriboon -pelastaja sanoi, että turisti oli suomalainen paljastamatta nimeään. Turisti löydettiin hieman yli puolenyön Soi Khao Talosta Nongpruen osa-alueella, Chonburin Banglamungin kaupunginosassa 18. joulukuuta.

Turistin moottoripyörä ja hän olivat hajallaan tiellä. Ilman vammoja suomalaisturistista tuli pelastajien mukaan pistävää viinahajua ja hän oli tajuton. Pelastajat antoivat hänelle ammoniakkia haistellakseen hänen päänsä ja saattoivat hänet pois tieltä. Sitten he veivät miehen turvallisesti paikalleen.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Tulevista oikeussyytteistä ei ole raportoitu, toteaa The Pattaya News.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.