Ulkomaalainen autoilija kuoli törmättyään sähköpylvään kanssa Pattayalla, loukkaantui vakavasti ulkomaalaista jalankulkijaa

Pattaya -

Ulkomaalainen moottoripyöräilijä kuoli törmäyksessä sähköpylvääseen Soi Buakaowissa Pattayalla kello 1 aamulla tänä aamuna 19. joulukuuta. Kuollut ratsastaja aiheutti vakavia vammoja myös toiselle ulkomaalaiselle turistille.

Molempia henkilöitä ei ole vielä lehdistön aikaan tunnistettu. Onnettomuuden näkivät useat hämmästyneet jalankulkijat kävelemässä Soi Buakaowissa, Nongpruen osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburissa.

Sawang Boriboon -pelastajat yrittivät elvyttää vakavasti loukkaantunutta ratsastajaa, mutta epäonnistuivat. Toinen loukkaantunut ulkomaalainen, joka vaikutti jalankulkijalta, selvisi tuskin onnettomuudesta ja hänet kuljetettiin lähimpään sairaalaan. Heidän kansallisuutensa jäi epäselväksi.

Kuljettajan musta Honda Click -moottoripyörä löydettiin tieltä lähellä sähköpylvästä. Alongkot Namduang, 57-vuotias silminnäkijä, kertoi The Pattaya Newsille, että hän oli läheisessä baarissa, kun hän näki suurella nopeudella ajaneen kuolleen ulkomaalaisen törmäyksen toiseen ulkomaalaiseen ja sitten pylvääseen.

Alongkot lisäsi, että törmäys aiheutti kuurottavaa ääntä ja järkytti monia ihmisiä. Pattayan poliisi, joka tarkasteli CCTV-kuvaa onnettomuudesta, vahvisti, että kuollut ratsastaja kulki suurella nopeudella. Törmäyksen jälkeen ratsastaja törmäsi maahan voimalla, mikä tappoi hänet.

Hänen ruumiinsa kuljetettiin Banglamungin sairaalaan. Eloonjäänyt ulkomaalainen pysyy lääkintähenkilöstön tiiviissä valvonnassa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

 

 

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.