Eteläkorealainen vesiskootteri kuoli kilpailun aikana Pattayalla, suruseremoniassa

Pattaya -

Etelä-Koreasta kotoisin oleva projetski-kilpailija kuoli onnettomuudessa eilen (17. joulukuuta) Pattayalla.

Tragedia tapahtui Water Jet World Grand Prix 2022 -tapahtumassa Jomtienissä, Pattayalla. Uhri, herra Sung Won Kim, 40, joka kilpaili "Freedom Racing" -lipun alla, putosi Kawasaki 300 -jetskistään, jonka numero oli 82, silminnäkijöiden mukaan suunnistaessaan ensimmäistä mutkaa pian kilpailun alkamisen jälkeen.

Etelä-Korean ammattilainen osui mereen voimalla ja menetti tajuntansa. Hänen vesiskootterinsa pohja oli täysin pilalla. Kilpailun pelastustiimi pelasti uhrin takaisin Jomtien Beachille, ja hänet kiidätettiin Bangkokin Pattayan sairaalaan, jossa lääkintähenkilöstö ilmoitti, että hänen pulssinsa oli pysähtynyt. Uhri menehtyi elvytysyrityksistä huolimatta.

Kim kilpaili pro-am endurance avoimessa luokassa. Hänen ruumiistaan ​​ei löytynyt vammoja tai luunmurtumia. Lääkärihenkilöstön mukaan onnettomuuden syynä oli aluksi väsymys ja aivohalvaus. Hänen ruumiinsa tutkitaan ruumiinavauksen tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi.

Tapahtuma jatkui tänään 18. Kimin rakas vesiskootteri asetettiin kilpailupaikalle yleisölle suremaan hänen menetystä. Hänen vanhempi veljensä, herra Jo Haw Kyu, kutsutaan lopettamaan jäljellä oleva kilpailu kunnianosoituksena kaatuneelle veljelleen.

Water Jet World Grand Prix:n edustajat esittävät sydämelliset osanottonsa uhrille ja hänen perheelleen. He sanoivat, että uhri ei törmännyt kenenkään kanssa. He vahvistivat, että heillä oli ammattitaitoinen pelastusryhmä valmiustilassa, mutta merellä oli onnettomuushetkellä paljon kilpailijoita.

Järjestäjät ovat järjestäneet hautajaiset ja lähettäneet ne suorana lähetyksenä yli 10 miljoonalle katsojalle ympäri maailmaa kunnioittaakseen kaatunutta urheilijaa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.