Reader TalkBack Thaimaa: Mitkä koronaviruksen jälkeiset muutokset tai niiden puute Pattayassa yllättivät sinut eniten?

Thaimaa-

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja saamme heidän näkemyksensä ja mielipiteensä. Sitten jaamme heidän palautteensa viikkoa myöhemmin ja valitsemme erilaisia ​​ja mielenkiintoisia vastauksia.

Tällä viikolla haluamme kysyä: 

Mitkä koronaviruksen jälkeiset muutokset tai niiden puute Pattayassa yllättivät sinut eniten?

Jotain kontekstia tähän kysymykseen:

Pattaya oli käytännössä suljettu kahdeksi ja puoleksi vuodeksi useimmilta kansainvälisiltä turisteilta Covid-19-pandemian ja siihen liittyvien rajarajoitusten vuoksi. Tämän seurauksena monet ihmiset palaavat nyt ensimmäistä kertaa lähes kolmeen vuoteen ja näkevät, mitä muutoksia Pattayassa on tapahtunut.

Tämä kysymys on tarkoitettu pääasiassa vierailijoille, jotka Covidin pakottamana pitivät sapattivapaata kaupungista, vaikka ulkomaalaiset tai Thaimaan kansalaiset voivat varmasti vastata myös. Haluamme kuulla vaikutelmasi ja ajatuksesi hyvistä tai huonoista vuosien tauon tai vuosien Covidiin liittyvien sulkemisten jälkeen.

Mitä mieltä olet?

Me odotamme yhteydenottoasi! Kerro meille sosiaalisen median kanavissamme, alla olevissa kommenteissa tai jos haluat kommentin yksityiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. Julkaisemme tulokset ja valitsemme erilaisia ​​vastauksia ensi viikon alussa, kuten aina!

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/