Pattayan autoilija törmäsi koiraan loukkaantuen ja haavoittaen koiran kuolemaan

Pattaya -

25-vuotias moottoripyörätaksin kuljettaja törmäsi koiraan ja tappoi sen Pattayalla. Mies myönsi ajaneensa suurta nopeutta.

Sawang Boriboon -pelastajat saivat tänään 1. joulukuuta kello 18:3 ilmoituksen moottoripyörä-onnettomuudesta, jossa törmäsi koiraan ja joka johti loukkaantumiseen ja kuolemaan. Ratsastaja, Mr. Kritphan Koomsaard, loukkaantui lievästi, mutta 5-XNUMX-vuotias uroskoira löydettiin kuolleena Thappraya Roadilta kuljettajan vaurioituneen valkoisen Yamaha NMAX -moottoripyörän läheltä.

Kritphan vietiin paikalliseen sairaalaan. Hän oli lausuntonsa mukaan moottoripyörätaksilla, joka työskenteli Chonburin Banglamungin alueella. Kritphan kertoi pelastajille, että koira juoksi hänen pyöränsä eteen, kun hän kulki suurella nopeudella. Hän ei kyennyt jarruttamaan ja törmäsi suoraan koiraan, hän sanoi.

Koiran uskottiin olleen kulkuri.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.