Juhlatunnelmaa köyhille Bangkokin lapsille

Nuori tyttö saa lahjan Sarisa Rakthamilta viime jouluna. (Kuva: Progressive Language Arts)
Joulukuu 16, 2022

"Tämä joulu on kaikille" – tämä on tunnuslause hankkeelle, jonka tarkoituksena on auttaa Bangkokin vähäosaisia ​​lapsia nauttimaan juhlakaudesta.

Kielikoulu Progressive Language Arts tekee yhteistyötä Bangkok Community Help Foundationin (BCHP) kanssa tarjotakseen 200 lahjaa ja 200 ruokapakettia köyhien yhteisöjen lapsille Gifts for Kids -ohjelman puitteissa.

Prawetin kaupunginosassa Soi On Nut 70/1:ssä sijaitseva koulu käynnisti jouluprojektin kaksi vuotta sitten.

Sarisa Raktham ja Chris Kayne jakavat lahjoja viime jouluna. (Kuva: Progressive Language Arts)

Järjestelmä on laajentunut 80,000 19 bahtiin BCHP:n kanssa tehdyn sponsorointisopimuksen ansiosta, jonka perustivat Sunrise Tacos- ja Margarita Storm -ravintoloiden omistaja Greg Lange ja yrittäjä Friso Poldervaart Covid-XNUMX-pandemian huipulla.

"Greg ja Friso ovat olleet valtava apu Gifts for Kids -palvelun laajentamisessa ja tarjoavat kaikki ruokapaketit tänä vuonna", sanoi Progressive Language Artsin toimitusjohtaja Sarisa Raktham.

”Olemme kaksinkertaistaneet lahjojen ja ruokapakkausten määrän viime vuodesta. Pitkän aikavälin tavoitteemme on levittää järjestelmää kaikkialle Thaimaahan ja jakaa satoja tuhansia lahjoja.

Chris Kayne ojentaa lahjan nuorelle tytölle viime jouluna. (Kuva: Progressive Language Arts)

Muita sponsoreita ovat tulleet British Chamber of Commerce Thailand ja Zervi, autoalan yritys, joka toimittaa 200 uudelleen käytettävää kasvonaamaria lahjojen mukana.

Lahjat ja ruokapakkaukset jaetaan On Nut -alueella 25. joulukuuta ja Klong Toeyssa 26. joulukuuta.

BCHF käynnistettiin tarjoamaan siivous-, kunnostus-, ruoanjakelu- ja rakennusprojekteja Klong Toeyn slummiyhteisön ja muiden sitä tarvitsevien parantamiseksi. Se on sittemmin laajentunut kauas Klong Toeyn ulkopuolelle ja sillä on yli 500 vapaaehtoista eri puolilta maailmaa.

Greg Lange (vas.) ja Friso Poldervaart Bangkokin yhteisöapusäätiöstä. (Kuva: BCHP:n Facebook-sivu)

Sarisa lanseerasi Progressive Language Artsin helmikuussa 2020 amerikkalaisen kumppaninsa Chris Kaynen kanssa, joka sai idean Gifts for Kidsille opiskeluaikoinaan Yhdysvalloissa, jolloin hän ja muut opiskelijat saivat joululahjoja paikalliselta seurakunnalta.

”Monilla lapsilla, joita autamme, ei ole kirjaimellisesti mitään. On sydäntä lämmittävää nähdä heidän hymynsä, kun he saavat joululahjojaan”, sanoi Kayne, koulun markkinointivastaava.

"Lahjoillamme on tieteellinen näkökulma, jonka ansiosta lapset voivat leikkiä oppiessaan."

Progressiivinen kielitaide (www.progressivelanguagearts.com) opettaa keskustelu- ja liikeenglannin ja thain opiskelijoille esikoulusta johtajiin. Suurin osa heistä on 4-12-vuotiaita thaimaalaisia ​​lapsia. Koululla on myös yritysasiakkaita.

Lisätietoja on osoitteessa www.progressivelanguagearts.com tai ota yhteyttä Sarisa Rakthamiin numeroon 092-545-4428 (matkapuhelin)

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.