Katsaus tulevaan viikkoon Thaimaan uutisissa: Onko ensimmäinen sesonki kolmeen vuoteen vihdoin täällä?

Thaimaa-

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa keskustelemme tulevasta Thaimaan uutisista ja kuumimmista uutisista lukijoillemme.

Tällä viikolla, 18.-24, jouluaattona, keskitymme yhteen pääaiheeseen… onko sesonki vihdoin täällä?

Kuten melkein kaikki tietävät, viimeinen todellinen "normaali" lomakausi Thaimaassa oli joulukuussa 2019 ennen kuin Covid-19-pandemia toi noin kaksi ja puoli vuotta kestäviä sulkemisia ja rajoituksia, jotka sulkivat ja sulkivat matkailun. Kahta viimeistä lomakautta lievennettiin voimakkaasti monien rajoitusten ja harvojen kansainvälisten turistien vuoksi, koska rajavalvontatoimenpiteet yritettiin pysäyttää Covid.

Vuonna 2020 yöelämä ja viihdeteollisuus suljettiin tunnetusti päivää ennen uutta vuotta, mikä oli monien talouden ja mielenterveyden kannalta tuhoisa päätös. 2021 oli "avoin", mutta tiukat rajatoimenpiteet ja virallisesti baarit ja yöelämä suljettiin ja alkoivat avautua "ravintoloihin". Myös monet covid-säännöt sekä testaus- ja rokotevaatimukset estivät tapahtumia.

Tänä vuonna se on periaatteessa normaalia, ja monet matkailukohteet, kuten Pattaya ja Phuket, saavat paljon paremman talouden ja kokemuksen kuin moniin vuosiin. Totta, kiinalaiset turistit eivät ole vielä palanneet, mutta Kiinan pikkuhiljaa kevennettäessä Covid-rajoituksia, jotka saattavat muuttua lähitulevaisuudessa, mahdollisesti jo ennen kiinalaista uutta vuotta.

Kymmenille tuhansille ulkomailla oleville lukijoillemme seuraavat kaksi viikkoa merkitsevät vilkasta liikennettä, paljon lomamatkailijoita, jotka eivät ymmärrä perussääntöjä tai hintoja, ja ehkä päänsärkyä. Mutta on tärkeää muistaa, että niille, jotka kamppailivat niin paljon viimeisen lähes kolmen vuoden aikana, on tärkeää normaaliuden tunne ja mahdollisuus ansaita toimeentulonsa.

Toivotamme kaikille lukijoillemme oikein hyvää joulua ensi viikonloppuna ja katsomme ensi vuonna, miten asiat etenevät, kun lähestymme uutta vuotta.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/