Jet Ski World Cup tuo energiaa ja jännitystä Jomtien Beachille

Pattaya, Thaimaa-

Ensimmäistä kertaa vuoden 2019 jälkeen Jet Ski World Cup on palannut ja täysin avoin yleisölle ja faneille Jomtienissa lähellä Jomtien Night Marketia.

Vaikka tapahtuma järjestettiin vuosina 2020 ja 2021, se oli periaatteessa suljettu faneilta ja tiukkojen COVID-19-varotoimien ja -toimenpiteiden alaisena. Suositut yleisöä ilahduttavat tapahtumat, kuten bikinikilpailu ja freestyle-show, peruttiin väkijoukkojen tai kokoontumisten houkuttelemisen välttämiseksi. Katsomot olivat suljettuja yleisöltä, ja niillä oli vain median pääsy.

Tänä vuonna tapahtuma on ollut käynnissä neljästoista ja jatkuu tämän viikonlopun ajan, ja suurimmat tapahtumat ja kilpailut järjestetään huomenna, sunnuntaina 18. Rannan toisella puolella voit nähdä kilpailijoita erilaisissa tapahtumissa, vaikka päävaiheet ovatkin. ja esitykset ovat lähellä Jomtien Night Marketia.

Tiimimme vieraili maailman ykkösissä vesiskootterien maailmancupissa perjantaina 16. joulukuuta ja palaa finaaliin huomenna. Energiaa ja jännitystä ilmassa oli käsinkosketeltavaa, sillä sekä esiintyjät että fanit olivat innoissaan nähdessään Pattayan pitkään jatkuneen tapahtuman jälleen yleisölle avoinna. Tässä muutama kuva tapahtumasta, jonka otimme ja toivottavasti näemme sinut siellä!

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/