Valokuvakierros Pattaya Car On The Beachillä 2022

Pattaya-

Tänään, 17. joulukuuta 2022, Pattaya City ja Cars on the Beach yhdessä useiden kumppaneiden ja sponsorien kanssa järjestivät Pattaya Car on the Beach -tapahtuman Bali Hain laiturilla.

Tapahtuma järjestetään säännöllisesti Bali Hai Pier -laiturilla tai kahdesti vuodessa, mutta Covid-19-pandemian aikana tiukkoja varotoimia noudatettiin ja sitä pienennettiin. Tänä vuonna rajoitukset, kuten rokotevaatimukset ja testaus, ovat poistuneet ja kansainväliset turistit ovat palanneet.

Tapahtumassa on erilaisia ​​autotyyppejä sekä musiikkia, ruokaa, malleja ja viihdettä. Sen sijaan, että kirjoitat siitä, katsokaamme kuvia, jotka tiimimme otti tänään niille, jotka joko eivät päässeet paikalle tai halusivat kokea uudelleen nähdessään suosikkiajoneuvonsa.

Lyhyt video otimme tapahtumaan osallistuvien autojen paraatista löydät klikkaamalla tai napauttamalla tästä.

Jos missasit sen, tapahtuma palaa ensi vuonna tatuointifestivaalin kera kesällä 2023!

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/