11-vuotias tyttö loukkaantui, kun hänen kengännauhansa takertui moottoripyörään Pattayan alueella

Banglamung -

11-vuotias tyttö on saanut vakavia vammoja sen jälkeen, kun hänen kengännauhansa takertui moottoripyörään Banglamungissa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta viime yönä (16th) Chaiyaphon Vithi 8 Roadin sisäänkäynnissä Nongpruessa.

He ja Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen 11-vuotiaan tytön, joka oli saanut vakavia vasempaan jalkaan vammoja ja vuotaa voimakkaasti verta. Hänet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan. Pelastustyöntekijät löysivät lähistöltä moottoripyörän, jonka kengännauhan osat olivat edelleen jumissa takapyörässä.

Moottoripyöräilijä, herra Wiratat Wuttiwan, 26, joka on myös tytön veli, kertoi The Pattaya Newsille: "Moottori menetti hallinnan, koska siskoni löysä kengännauha imeytyi pyörän osaan ennen kuin siskoni putosi. Hänen vasen jalkansa oli juuttunut takapyörään."

Wirat ei loukkaantunut ja tyttö jäi sairaalaan lehdistöhetkellä. Valitettavasti varhaiset raportit olivat, että hänen jalkansa on ehkä amputoitava.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.