PÄIVITYS: Pattayan poliisi takavarikoi 70 miljoonan bahtin omaisuutta toiselta kiinalaiselta "liikemieheltä", jonka väitetään olevan sidottu Club Oneen

Pattaya -

Pattayan poliisin tutkinta useisiin kiinalaisiin liikemiehiin liittyvän laittoman verkoston purkamiseksi on löytänyt toisen kiinalaisen epäillyn, jonka yli 70 miljoonan bahtin omaisuus takavarikoidaan.

Edellinen tarinamme:

Pattayan poliisin mukaan 40 omaisuutta, mukaan lukien laittomat aseet ja ammukset, jotka ovat Club One Pattayan kiinalaisen omistajan hallussa, takavarikoidaan.

Nyt päivitykseemme:

Epäilty, nimeltään MR. Yang Zhiguo on poliisin mukaan laittomien huumeiden toimittaja Club Oneen, jossa sadat asiakkaat pakenivat huumetestejä aiemmin tänä vuonna. Klubin omistaja ”Ku Aew” on edelleen poliisin pidätettynä epäiltynä, että hän oli käyttänyt toisen thaimaalaisen miehen henkilötodistusta salatakseen todellisen Kiinan kansalaisuutensa.

Poliisi sanoi, että Zhiguo toimitti laitonta "onnevettä" klubille. Pattayan provinssin tuomioistuin antoi hänelle pidätysmääräyksen, koska hän oli tehnyt yhteistyötä useamman kuin kahden henkilön kanssa vakavan laittoman huumeisiin liittyvän väärinkäytön tekemiseksi, psykotrooppisten aineen hallussapidosta myyntiin ja etuuden saamisesta huumeisiin liittyviltä rikollisilta.

Zhiguo, jonka uskotaan jo paenneen Thaimaasta, käytti laittomilla rahoilla talon Pattayasta Chonburista, missä hän avasi poliisin mukaan C&F 112 Property -nimisen kiinteistöyhtiön. Epäilty käytti sitten rahaa huumebileiden isännöimiseen Club Onessa, johon kerran tehtiin ratsian vuonna 2020. Tuolloin pidätettiin 44 ihmistä laittomien huumerikosten perusteella.

Yksi epäillyistä, Jetsada “Jack” Suthichantra, myönsi poliisille hankkineensa laittomia huumeita Ku Aewilta. Myöhemmin tutkinta havaitsi, että Zhiguo oli Ku Aewin lääketoimittaja.

Joulukuun 1. päivänä oikeus määräsi Zhiguon omaisuuden väliaikaisesta takavarikointiin, arvoltaan 70 miljoonaa bahtia. Näihin omaisuuseriin kuuluu hänen 20 miljoonan bahtin talo, käteistä 14 miljoonan bahtin arvosta, neljä asuntohuoneistoa Pattayassa, Toyota Alphard ja monet muut.
Epäillyn naapurista löydettiin neljä kiinalaista, joista yksi on oleskellut Thaimaassa kauemmin, poliisi kertoi. Heitä tutkitaan, samoin kuin kahta muuta väitettyä sidosryhmää epäillyn huijausyrityksessä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.