Pattaya Car on the Beach saapuu kaupunkiin 17. joulukuuta

Pattaya -

Pattaya City suunnittelee järjestävänsä näyttävän Pattaya Car on the Beach Show 2022 -tapahtuman Bali Hai Pierillä huomenna 17. joulukuuta.

Pattayan viranomaiset aivoriihivät kaupungintalolla 23. marraskuuta valmistautuakseen tulevaan Pattaya Car on the Beachiin.

Tällä kertaa tapahtuma on täynnä yli 200 super-, urheilu- ja klassikkoautoa, jotka levitetään Bali Hain laiturille klo 10-10 lauantaina 17.

Sen lisäksi, että tarjotaan runsaasti ilmaisia ​​upeita valokuvausmahdollisuuksia, virkamiehet toivovat, että tapahtuma elävöittää Pattayan matkailutunnelmaa ja tuottaa ylimääräistä rahaa paikallisille yrityksille.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.