Pattaya Car on the Beach saapuu kaupunkiin 17. joulukuuta

Pattaya -

Pattaya City suunnittelee järjestävänsä näyttävän Pattaya Car on the Beach Show 2022 -tapahtuman Bali Hai Pierillä huomenna 17. joulukuuta.

Pattayan viranomaiset aivoriihivät kaupungintalolla 23. marraskuuta valmistautuakseen tulevaan Pattaya Car on the Beachiin.

Tällä kertaa tapahtuma on täynnä yli 200 super-, urheilu- ja klassikkoautoa, jotka levitetään Bali Hain laiturille klo 10-10 lauantaina 17.

Sen lisäksi, että tarjotaan runsaasti ilmaisia ​​upeita valokuvausmahdollisuuksia, virkamiehet toivovat, että tapahtuma elävöittää Pattayan matkailutunnelmaa ja tuottaa ylimääräistä rahaa paikallisille yrityksille.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.