Lisensoidut myyjät saavat myydä kannabiksen silmuja, sanoo Thaimaan kansanterveysministeriö

kansallinen -

Thaimaan kansanterveysministeriö on ilmoittanut sallivansa ensi kuusta alkaen yli 5,000 XNUMX lisensoidun myyjän myynnin kannabiksen silmuja kautta maan. Osana valvontatoimia myyjien ja ostajien tiedot lähetetään kuitenkin kansainväliselle huumevalvontalautakunnalle (INCB).

Kannabisnuppu on nimetty valvotuksi yrtiksi, joten myyjien, jotka haluavat myydä sitä, on ensin haettava lupa Thaimaan perinteisen ja vaihtoehtoisen lääketieteen laitokselta (DTAM), sanoi osaston pääjohtaja Thongchai Lertwilairattanapong.

DTAM-osasto työskentelee perustaakseen järjestelmän, joka tallentaa tiedot kuivattujen kannabiksen silmujen myynnistä lisensoiduilta myyjiltä. Thongchain mukaan myyjät eivät voi myydä silmuja alle 20-vuotiaille.

Jotta nuoret eivät ostaisi kannabista, asiakkaiden on asetettava henkilökorttinsa DTAM-järjestelmään yhdistettyyn laitteeseen. Myyjiä vaaditaan myös lähettämään tiedot hallussaan olevien kannabiksensilmujen määrästä, mistä he ostavat ja kenelle he myyvät. Tarkistuksen jälkeen DTAM välittää tiedot INCB:lle. On epäselvää, huomauttaa The Pattaya News, millaista henkilötodistusta ei-thaimaalainen käyttäisi ostaakseen kannabiksensilmuja, eikä tätä koskeviin kysymyksiin heti vastattu.

Thongchai lisäsi, että tällä hetkellä on 5,000 2,000 lisensoitua kannabiksen myyjää ja noin 14 3 heistä hajallaan turistikohteissa Bangkokissa. Kannabis- ja hamppulakia tarkasteleva edustajainhuoneen valiokunta kuitenkin päätti viime keskiviikkona XNUMX. joulukuuta poistaa lain XNUMX §:n, jonka mukaan kannabista ja hamppua ei pidetä huumausainelain mukaan huumausaineina.

Siirto herätti kysymyksiä kasvin asemasta, mutta Bhumjaithai-puolue, joka on lakiesityksen tärkein kannattaja, vaati, ettei kannabista otettaisi uudelleen huumausaineluetteloon ilman pykälää 3.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.