Oikeiden asiakkaiden kerrotaan hyökänneen naisviihdyttäjän kimppuun Pattayalla

Pattaya -

Eräs emäntä teki ilmoituksen poliisille ja sanoi, että hänen asiakkaansa oli lyönyt häntä kasvoihin ja potkinut häntä useita kertoja sen jälkeen, kun tämä kieltäytyi antamasta hänelle palvelua, kun tämä oli muuttanut mielensä.

Pattayan partiopoliisi avusti uhria, rouva L:tä (oikea nimi salassa), tänään, 6. joulukuuta kello 16. Hänet löydettiin yksin mustelmien ja kasvoistaan ​​tippuvan veren kanssa Sukhumvit 36/1 Roadin puolelta Banglamungin alueella, Chonburissa.

Shokin tilassa L, 30-vuotias nainen Chiang Main maakunnasta, kertoi poliisille, että hänen nimeämätön asiakkaansa oli hyökännyt hänen kimppuunsa. Uhri kertoi tavanneensa asiakkaansa Pattaya-baarissa ja suostunut juomaan ja tarjoamaan hänen kutsumiaan viihdepalveluita 2,000 36 bahtilla. Tekijä kutsui hänet sitten taloonsa Soi Sukhumvit-Pattaya XNUMX:een "hengaamaan".

Hänen talossaan toinen ryhmä naisia ​​vieraili epäillyn luona. L väitti, että hänen hyökkääjänsä muutti mielensä ja käski häntä menemään kotiin ja antoi hänelle 1,000 bahtia. Hänen lähdössä kuitenkin naisryhmä jostain syystä yhtäkkiä poistui kotoa. Jätettynä nyt yksin, epävakaa epäilty pyysi uhria jäämään. Kun hän kieltäytyi sanomalla, että hän oli jo varannut tapaamisen uudelle asiakkaalle, epäilty väitti löi häntä kasvoihin ja potkaisi häntä turhautuneena.

Pattayan poliisiaseman poliisit menivät tutkimaan uhrin lausunnossa mainittua taloa, mutta talossa ei ollut ketään. Poliisi vakuutti uhrille tuovansa epäillyn oikeuden eteen lähiaikoina.

Asiakkaan kansallisuus ja henkilöllisyys eivät olleet vielä lehdistön aikaan tiedossa. Myös saatavilla olevien viihdepalvelujen tarkka tyyppi oli epäselvä.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.