Chateraisen joulukakkuja on nyt saatavilla Tasty Cafe Pattayasta

Pattaya, Thaimaa-

  On taas se aika vuodesta, ja monille, etenkin japanilaisille, joissa Chateraise on johtava makeisbrändi, se tarkoittaa joulukakkuja.

Jokainen voi tehdä varauksen henkilökohtaisesti ennakkomaksulla Tasty Pattaya Cafessa, joka sijaitsee Unixx Condon edessä Etelä-Pattayalla.

Saat lisätietoja Tasty Cafe Pattayasta napsauttamalla TÄSTÄ.

Katsotaanpa nyt saatavilla olevia kakkuja. Toimi nopeasti, monet saattavat myydä loppuun nopeasti.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/