19-vuotias venäläinen koripalloilija menehtyi saatuaan sähköiskun valopylväästä Pattayalla

KUVA: Ban Bueng Devil Rays

Pattaya -

Pattayalla kasvanut venäläinen koripalloihme Aleksei Sobolev menehtyi nuorena 19-vuotiaana saatuaan sähköiskun viallisesta valaistuspylväästä koripallokentällä Banglamungin alueella.

Sawang Boriboon -pelastajat tulivat Sobolevin apuun 10. joulukuuta kello 15, kun heille ilmoitettiin, että venäläinen teini pyörtyi kosketettuaan viallista valopylvästä.

Mr. Sobolev, Pattayan koripalloyhteisön arvostettu jäsen, hengitti hädin tuskin makaaessaan koripallokentällä Soi Sukhumvit Pattaya 15:ssä Pattayan teknillisen korkeakoulun edessä Chonburin Nong Pla Lain alueella. Peruselinhoidon jälkeen pelastajat kiidätettiin Sobolevin lähimpään sairaalaan, mutta valitettavasti uhri kuoli vammoihinsa ja valitettavasti menehtyi.

Yksi kuolleen pelaajan monista silminnäkijöistä ja ystävistä, hra Bodin Thongsuea, 20, kertoi pelastajille, että Sobolev oli mennyt hakemaan koripalloa, joka oli pomppinut pois ja laskeutunut lähelle rauta-aitaa ja tappavaa sähköpylvästä. Hikeen kastuessaan uhri kosketti vahingossa pylvästä sähkövuodossa ja putosi maahan, menetti tajuntansa ja menehtyi traagisesti myöhemmin.

Ystävät ja ihmiset sosiaalisessa mediassa surevat nuoren koripalloihmeen menetystä. Ban Bueng Devil Rays Clubin presidentti Payu Nerngchamnong julkaisi heidän Facebook, "Alex oli yksi Chonburin kirkkaimmista koripallotähdistä. Hänellä oli edessään valoisa tulevaisuus, oli todella traagista, mitä Alexille tapahtui.

Lisäksi nettikäyttäjät vaativat viranomaisilta vastauksia ja välittömiä toimia estääkseen näin vältettävissä olevan tragedian mahdollisen toistumisen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.