Poliisi ratsastaa epäiltyä laittomaan yökerhoon Pattayalla

Pattaya -

Poliisi teki ratsian laittomaan yökerhoon, joka oli auki laillisen kellon kahden jälkeen Pattayassa.

Ryhmä Banglamungin piiritoimistosta ja Pattayan kaupungin poliisi teki ratsian "169 Clubille" kello 3 aamulla varhain tänä aamuna (06. joulukuuta).

Yli 100 yökerhokävijää löydettiin nauttivan musiikista ja juovan alkoholia. Poliisi käski sammuttaa musiikin. Yökerhon johtaja, jonka nimeä ei kerrottu lehdistölle, ei kyennyt esittämään yökerhon laillista lisenssiä.

Johtaja vietiin Pattayan kaupungin poliisiasemalle lisätoimia varten.

Tämä oli viimeisin Pattayan alueen baareihin ja klubeihin kohdistuneista lähes päivittäisistä ratsioista. Pattayan poliisi ilmoitti, että heidän mielestään nämä ratsiat saavat turistit tuntemaan olonsa turvalliseksi. Pääpaino on ollut Pattayan laillinen sulkemisaika kello 2.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.