Pattayan poliisi rekisteröi ja määrää sakkoja epäillyille transsukupuolisille prostituoiduille Pattaya Beachillä

Pattaya -

  Pattayan poliisin mukaan epäiltyjä transsukupuolisia prostituoituja, jotka etsivät Pattaya Beachillä, rekisteröidään ja heille määrätään sakkoja tänään, 15. joulukuuta 2022.

Turistipoliisin eversti Somchai Teerapatpaisarn kertoi Pattaya Newsille, että Pattaya Beachiltä yöllä löydettyjä transsukupuolisia henkilöitä rekisteröidään. Kaikki transsukupuoliset ihmiset, jotka seisoivat rannalla ehdottamassa prostituutiota, määrättiin myös sakoiksi, ja heitä pyydettiin olemaan pyytämättä prostituutiota rannalla. Jos epäilty jää kiinni toisen kerran ja hänen uskotaan houkuttelevan prostituutiota, sakkoa korotetaan. Tarkkaa sakkojen määrää ei kerrottu.

Pattayan kaupungin apulaispäällikkö everstiluutnantti Kruekrit Saiwanna kertoi Pattaya Newsille, että Pattayaan tulee lisää ulkomaisia ​​turisteja tulevan uudenvuoden festivaalin aikana ja että poliisi ei halua heidän suuttuvan tai pahoinpideltyvän.

Pattaya News huomauttaa, että poliisi ei maininnut vastaavia sakkoja tai rekisteröintiä epäillyille naisprostituoiduille. Prostituutio on laitonta Thaimaassa, mutta se on yleistä valtakunnallisesti, erityisesti Pattayassa. Virallisesti Pattayan kaupungin viranomaiset ovat jopa todenneet aiemmin, että Pattayalla ei ollut prostituutiota, mikä on johtanut laajaan pilkan kohteeksi verkossa. Uusimmat kommentit, kuten nykyinen rekisteröintikampanja, näyttävät myöntävän, että Pattayalla todellakin on prostituutiota, vaikka viranomaiset muistuttavat edelleen yleisöä, että se on laitonta.

Ilmoittautumiskampanja seuraa Pattayan poliisin mukaan useita tarinoita taskuvarkauksista rannalla, joissa on mukana pääasiassa transsukupuolisia henkilöitä, jotka saalistavat päihtyneitä turisteja.

Sillä välin The Pattaya News lisää että Sisters Foundation on myös varoittanut transsukupuolisten ihmisten stereotypioista aiemmin tänä vuonna ja pyysi Pattayan poliisia olemaan pitämättä kaikkia transsukupuolisia ihmisiä varkaina tai häirintätekijöinä.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.