Pahamaineinen thaimaalainen uhkapeli "liikemies" tuomittiin 20 vuodeksi vankeuteen

KUVA: MGR Online

Bangkok -

  Mr. Po Arnon, 30, joka tunnetaan myös nimellä "Sia Po", tuomittiin eilen (20. joulukuuta) 14 vuodeksi vankeuteen online-uhkapelien ja rahanpesun edistämisestä.

Edellinen tarinamme:

Pidätys tapahtui yhdessä Sia Pon paikoista Phetkasem Roadilla Phasicharoenin alueella Bangkokissa viime vuonna.

Nyt päivitykseen:

Rikosoikeus luki tuomion eilen aamulla ja totesi, että Sia Po ja 20 muuta hänen liiketoimintaansa rikkoivat rahanpesulakia ja rahapelilakia.

Online-uhkapelaamisesta tehdyistä rahoitustapahtumista tehtiin yhteensä 1,760,970,545 1.7 841,678,523 XNUMX miljoonaa bahtia (XNUMX miljardia bahtia) ja rahanpesua XNUMX XNUMX XNUMX miljoonaa bahtia.

Oikeus tuomitsi Sia Pon, joka oli pääoperaattori, 54 vuodeksi. Sia Po tuomittiin kuitenkin lopulta 20 vuodeksi vankeuteen, koska Thaimaan vankeusrangaistukset on asetettu korkeintaan 20 vuodeksi.

Kahdeksantoista muuta tuomittiin erilaisiin vankeusrangaistuksiin. Suurin osa heistä tuomittiin vuodeksi ja neljäksi kuukaudeksi vankeuteen. Kaksi heistä pakeni oikeudenkäynnin aikana, jossa yksi heistä tuomittiin kolmen kuukauden vankeuteen ja toinen 14 vuodeksi vankeuteen.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.