Moottoripyörän sivuvaunu syttyi tuleen kääntyessään huoltoasemalle Pattayalla, kuljettaja loukkaantui

Pattaya -

Moottoripyörän sivuvaunu syttyi tuleen, kun kuljettaja oli kääntymässä huoltoasemalle Pattayalla.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta tiistai-iltana (13th) huoltoaseman edessä Baan Nawangissa, Banglamungissa.

Palomiehet, pelastuslaitokset ja Pattaya News -tiimi saapuivat paikalle löytääkseen loukkaantuneen miehen, Mr. Chockchai Chaipinitin, 25, joka oli saanut palovammoja oikeaan käteensä paetessaan palavaa ajoneuvoa. Hänet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan lääkärinhoitoon.

Mr. Chockchai kertoi Pattaya Newsin toimittajille, kun hänet vietiin sairaalaan: "Olin menossa huoltoasemalle täyttämään bensatankkiani. Yhtäkkiä moottoripyöräni sivuvaunusta vuoti kaasua ennen kuin tulipalo syttyi."

Pelastuslaitokset löysivät lähistöltä pahoin palaneen moottoripyörän sivuvaunun. Huoltoaseman työntekijät olivat jo sammuttaneet palon sammuttimilla ennen palomiesten saapumista.

Ms Ratsa Yoosabai, 22, huoltoaseman työntekijä, kertoi Pattaya Newsille "Näimme savua tulevan moottoripyörän sivuvaunusta ennen tulipaloa. Työnsimme moottoripyörän sivuvaunun pois huoltoasemalta estääksemme räjähdyksen ennen palon sammuttamista.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.