Päihtynyt mies löydettiin Pattayalta jätettynä tien varrelta sen jälkeen, kun ”ystävän” kerrottiin hylänneen hänet

Pattaya -

Tieltä löydettiin päihtynyt mies vaurioituneen moottoripyörän kanssa sen jälkeen, kun hänen ystävänsä oli jättänyt hänet Pattayalle.

Pattayan kaupungin poliisi sai ilmoituksen päihtyneestä miehestä Pattaya Third Roadilla vastapäätä Soi Korpaita Nongpruessa varhain eilen aamulla (14. joulukuutath).

He ja Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen miehen, joka tunnistettiin vain Mr. Direkiksi, 53, joka oli voimakkaasti päihtynyt ja erittäin tunteellinen. Poliisi löysi lähistöltä vaurioituneen moottoripyörän.

Lähistöllä olevat paikalliset asukkaat sanoivat, että tätä moottoripyörää ajoi toinen mies, kun Direk oli matkustajana. Mies jätti kuitenkin Direkin moottoripyörän kanssa ja pakeni alueelta tuntemattomista syistä. Poliisi epäilee, että kuljettaja joutui onnettomuuteen ja pakeni myös vaikutuksen alaisena, mutta jätti vahvasti päihtyneen ystävänsä jumiin.

Mr. Direk ja hänen moottoripyöränsä vietiin Pattayan kaupungin poliisiasemalle lisäkuulusteluja varten ja Direkin raittiinamiseksi, koska hän oli Pattayan kaupungin poliisin mukaan lähes ymmärtämätön ja puhui ympyröissä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.