Pattayan kaupungin viranomaisten ehdottama köysiratajärjestelmä Pattayan liikenneongelmien ratkaisemiseksi

Pattaya -

Pattaya City ehdottaa alueen liikenneongelmien ratkaisemista köysiratajärjestelmällä.

Kokous pidettiin eilen (14th) ja sitä johtivat Pattayan kaupungin apulaispormestari Manot Nongyai ja Pattayan kaupungin julkisten töiden johtaja Christ Cherdsuriya.

Swiss Advice Company esitteli idean Pattaya Citylle. Nämä köysiradat ovat BARTHOLETin tekniikkaa, johtava kansainvälinen yritys Sveitsistä, joka on erikoistunut kaapeli- ja köysiratajärjestelmiin. Köysirata pystyy kuljettamaan tuhansia matkustajia tunnissa. Teknologia soveltuu parhaiten Pattaya Citylle liikenneongelmien ratkaisemiseen, ja sen suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää BARTHOLET.

Rakennuskustannukset eivät ole liian korkeat ja tarvitsevat vähemmän tilaa kuin muut ehdotukset. Rakentaminen voidaan tehdä myös yöaikaan, mikä voi vähentää vaikutuksia nykyiseen liikenteeseen.

Se kannattaa panostaa ja hyödyttää monia käyttäjiä edullisilla matkustajamaksuilla, vaikka erityistä maksu- ja hinnoittelurakennetta ei vielä esitetty. Köysirata voi kuljettaa jopa kymmenen matkustajaa kerrallaan, ja se on myös vammaisten käytettävissä, Swiss Advice Companyn edustajat sanoivat.

Köysiradalle ehdotetaan kolmea reittiä Pattaya Beach Roadin, Koh Larnin ja Thap Phraya Hillin varrella. Hankkeen ja ehdotuksen odotetaan etenevän ensi vuoden alussa, jolloin budjetit esitellään virallisesti Pattayan kaupunginvaltuustolle ja asianomaisille virastoille. Pattaya News toimittaa päivityksiä tästä projektista ja ehdotuksesta sen edetessä.

Pattaya News toteaa tMyös yksiraiteisen tai raitiovaunun hattusuunnitelmista keskustellaan edelleen mutta köysiratajärjestelmää, jota on pitkään ehdotettu nousevan suoraan Thap Phraya Hillille ja yhdistävän Bali Hain laiturin Pattaya Cityn kylttialueeseen, on nyt pidetty halvempana, helpompi rakentaa vaihtoehtona.

Reaktiot suunnitelmaan sosiaalisessa mediassa olivat kuitenkin haaleita, ja monet lukijat epäilivät, että hanke koskaan pääsisi liikkeelle tarkoitetulla tavalla.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.