Kahden varkaan väitetään varastaneen lompakon ja matkapuhelimen intialaiselta entiseltä Pattayalta ja yrityksen omistajalta

Pattaya -

  Kahden transsukupuolisen varkaan väitetään varastaneen lompakon ja matkapuhelimen intialaiselta mieheltä Pattaya Beach Roadilla.

50-vuotias intialainen mies, joka on myös Pattaya-ravintolan omistaja, teki ilmoituksen Pattayan kaupungin poliisille kello 3 aamulla varhain tänä aamuna (30. joulukuuta) ennen kuin he menivät väitetyn rikoksen paikalle. Pattayan poliisi ei salannut intialaisen miehen nimeä.

Intialainen mies kertoi Pattayan poliisille pysäyttäneensä moottoripyöränsä ennen kuin kaksi transsukupuolista henkilöä yritti halata häntä. Hän kertoi The Pattaya Newsille, että kaksi henkilöä veivät taskustaan ​​lompakon, jossa oli 2,000 10,000 bahtia käteistä, ja matkapuhelimen, joka maksoi noin XNUMX XNUMX bahtia, ennen kuin kiihtyivät. Hän yritti seurata heitä, mutta epäonnistui.

Poliisi tarkistaa lähistöllä olevaa CCTV-kuvaa löytääkseen epäillyt jatkotoimia varten.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.