Thaimaan aikakone: Katsaus tähän viikkoon viime vuonna Thaimaan huippuuutisissa: Pattaya, tulevaisuuden matkailukaupunki ja paljon muuta

Seuraava on viikoittainen ominaisuusartikkeli, joka tarkastelee tätä samaa ajanjaksoa VIIME VUODEN Pattayassa ja Thaimaan uutisissa.

Tämä viikoittainen ominaisuus katsastaa uutisia viime vuoden samalta ajanjaksolta (ja joskus eri aikaikkunat, kuten kuusi kuukautta tai kolme kuukautta) nähdäksesi, miten asiat ovat muuttuneet, seurata tarinoiden etenemistä sekä tarkastella mahdollisesti rikottuja lupauksia tai asioita, jotka eivät tapahtuneet luvatulla tavalla Pattayassa ja Thaimaassa.

Koska julkaisemme kymmeniä tarinoita viikossa, tämä on nopea tapa ihmisille katsoa, ​​mitkä olivat toimitustiimimme valitsemat suurimmat jutut vuosi sitten ja miten ne vaikuttavat meihin tänään ja liittyvät ajankohtaisiin uutisiin. Ne eivät kuitenkaan ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan karkeasti julkaisujärjestyksessä.

Tällä viikolla käsittelemme joulukuun 2021 toista viikkoa sunnuntaista 5 lauantaihin 2021.

Mennään…

1. Moottoripyörätaksinkuljettaja, jonka väitetään tappaneen kaksi moottoripyörätaksinkuljettajaa, pidätettiin jälleen kolmannen taksinkuljettajan murhasta Phuketissa

Paikallinen moottoripyöräilijä, joka äskettäin pelastettiin kahden moottoripyörätaksin kuljettajan väitetystä tappamisesta, pidätettiin sen jälkeen, kun kerrotaan ampuneen toisen taksin moottoripyöräilijän Phuketin uuden linja-autoterminaalin edessä.

2. Yhdeksäntoista ihmistä pidätettiin väitetyssä online-uhkapeliluolassa Pattayan alueella

Viranomaisten mukaan XNUMX ihmistä on pidätetty Banglamungin online-uhkapelipesäksi.

Ryhmä Nongpruen poliisista teki ratsian kahteen taloon Nongpruessa ja yhteensä XNUMX ihmistä pidätettiin. Poliisi takavarikoi myös kahdeksantoista tietokonesarjaa.

3. Pattaya esittelee viisivuotisen strategiansa kehittää kaupunkia "tulevaisuuden matkailukaupungiksi"

Pattaya Cityn ja Burapha Universityn viranomaiset laativat yhdessä ”Pattayan kaupungin kehityssuunnitelman 2023-2027” Pattayasta tulevaisuuden matkailukaupungiksi, pormestari Sonthaya Klunplome paljasti eilen 8. joulukuuta.

Suunnitelman tarkoituksena on tehdä Pattayasta viranomaisten mukaan "tulevaisuuden matkailukaupunki".

4. Yli 20 ulkomaalaista ja thaimaalaista uhria seuraa Pattayan pankin työntekijöiden petostapausta

Yli 20 ulkomaalaista ja thaimaalaista uhria on seurannut tapausta Pattayan kaupungin poliisiasemalla tänä aamuna Pattayan alueen pankin konttorin apulaispäällikkö, jonka seurauksena he menettivät huomattavia summia rahaa väitettyjen petosten ja huijausten vuoksi.

5. Pattaya tutkii ehdotusta muuttaa taksiautot sähköautoiksi osana Eastern Economic Corridor -projektia

Pattaya City opiskelee a ehdotus taksiautojen muuttamisesta sähkötaksiautoiksi, mikä olisi ensimmäinen paikka ETY:ssä (Eastern Economic Corridor), mikä olisi suunnittelijoiden mukaan merkittävä edistysaskel kestävässä ympäristöystävällisessä matkailussa Thaimaassa ja Pattayassa. 

Siinä kaikki tälle viikolle, nähdään ensi viikolla.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/