PATTAYAN ULTIMATE joulutapahtuma – 25. JOULUKUUTA

Joulupäivän konsertti – B2F Big Band Amsterdam

Mega Show – 16-osainen bändi – täysi vaski- ja jousiosasto
ROYAL CLIFF GRAND HOTEL PATTAYA
Alkaa klo 5.30
Täysi joulubuffet-illallinen (mukana Carvery) ja musiikkiesitys
B2F on maailmanluokan esitys, ja tämä on vain kerran esiintyvä show, jossa on täysikokoinen big band. Nauti kaikista suosikkimusiikkihiteistäsi!
2,300 XNUMX bahtia sisältää esityksen ja illallisen.
Sponsoroituja viinejä on tarjolla voimakkaasti alennuksella koko illan ajan.

Hanki lippusi nyt!

Soita tai laita viestiä 0646244400

email: rotarycharitymusicfestival@gmail.com

Tämän tapahtuman järjestää Jomtien-Pattayan Rotary Club, ja kaikki kerätyt varat menevät paikallisen alueen vähävaraisten lasten auttamiseen.
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/