Pattaya Cricket Club palaa voittajana Chiang Mai 6:sta 2022 – päivä 2

 Thaimaa-

Klikkaa tästä ensimmäisenä päivänä.

Päivä alkoi tuomareille valoisasti ja aikaisin, mukaan lukien sinun omasi, mutta PCC:llä oli ottelu vasta klo 1. Heillä oli ylellisyyttä katsella erittäin sujuvaa skenaariota heidän edessään heidän 2nd paikka pöydän ääreen. Lanna voitti Lamphunin, mikä nosti Lannan johtoon, ja Lamphunin oli voitettava PCC saadakseen mahdollisuuden toiselle sijalle. Lanna hävisi sitten Alibaballe, kun Bobby Raina ei soittanut (muistatko eilisen lauluni?), mikä muutti juonen. Jos PCC hävisi Lamphunille, PCC olisi 3rd ja siksi Lamphun piti lähettää – ei ole helppo tehtävä, kun Chan Chai on heidän avauspelaajansa (hän ​​pelaa Thaimaassa).

   Tulee aika, tulee miehet. PCC voitti heiton ja päätti keilata. Lamphunin Chan Chai avasi Cherin kanssa Weziä vastaan. Chan Chai hiihti pallon keskelle, mutta Luke tai Jainish eivät päässeet siihen ja hän selvisi. Kunnioitettava 11 lopusta. Jainish voitti 2nd yli ja hyvä juoksu Chanilta ja 6 Cheriltä työnsivät pisteet 26:een. Andy sai rangaistuksen Cheriltä hienolla lyönnillä palloilla ruudun tai pisteen takana. 44 ja 0 kolmen jälkeen ja hyvä tulos näytti mahdolliselta. Simon Wetherell sai Cherin nappaamaan Wezin ensimmäisen pallon pitkällä rajalla ja melkein sai Chanin kiinni. Chan jäi eläkkeelle 3-vuotiaana, ja Choo ja Ton lyöivät viimein Lukea vastaan. Hyvä jalkatyö ja kenttäpelaajien heitot rajoittivat Lamphunin 33:aan 68 vastaan.

    Wez ja Luke avasivat Cheriä vastaan, jota räjäytettiin 16:lla. Chan Chai nappasi Andyn ensimmäisen pallon Wezille, mutta hän kantoi sen köyden yli kuuden ajan. Luken massiiviset osumat ja 6 ohituksen jälkeen. Pit sai saman kohtelun ja oli epäonninen, kun Choo pudotti Luken pitkässä juoksussa. Asiat pahenivat, kun Choo pudotti Wezin samaan aikaan, ja se osoittautui erittäin kalliiksi. Luke lopetti pelin 19:lla eikä 36 pallolla. 10 for 52 off 0 overs ja PCC olivat edellä. Jainish meni auttamaan Weziä, joka löi kuuden, ja Andy otti hänet kiinni Choosta 3:ksi. Simon W tuli taisteluun 6:lla 19:lla ja 63 tarvittiin Chan Chain viimeisellä kierroksella. Jainish sai rajan ja Simon voitti juoksun 2 pallolla. PCC oli taulukon kärjessä ja kohtasi finaalissa Lannan.

     Voisiko PCC saada kaiken yhteen sukkaan viimeistä isoa työntöä varten ja toteutuuko Lannan kappale (Voit vain, kun Bobby soittaa)? Wez hävisi heiton ja häntä pyydettiin lyömään. Wez ja Luke avasivat Bobbya vastaan ​​ja lähtivät heti hyökkäykseen. 16 pois päältä. Luke Stokes-niminen lyöntikone tyrmäsi John Scalesin ympäri Chiang Maia, joka lopetti 33:lla kymmenestä pallosta. 10 nollasta 38 kierroksen jälkeen. Jainish jatkoi hyökkäystä Hughia vastaan ​​ja Wez selviytyi Nevillen pudotuksesta syvällä lisäsuojassa. 0 ja 2 kolmen jälkeen. Tästä piti tulla iso tulos. Jainish löi Neville Mcleania vastaan ​​ja sai keilauksen 57:ksi viidestä pallosta, mikä toi sisään Simon W:n. Simon sai yläreunan ensimmäisestä pallostaan, ja hattutempun tehnyt Neville otti hänet kiinni ja heitti hänet. 0 3 pois 14. Wez murskasi Ritchien 5:lla kolmesta pallosta ja vetäytyi 68:lla, jolloin Simon Philbrook joutui vastakkain kolmella viimeisellä pallolla. Simon sai 2 juoksua yli 4:stä ja pisteet 16 3:sta.  

   Lanna aloitti vuoristokiipeilynsä Nevillen ja Bobbyn kanssa Weziä vastaan. Jainish pudotti Nevillen pitkälle, mutta se oli vaikea tilaisuus. 9 pois päältä. Jainish keilaili melko epäsiisti ja oli 17, mukaan lukien extrat. 26 nollasta. Andy keilaili joitain pistepalloja, mutta avajaiset saivat silti 0 juoksua ja 14 40:lla ja siten selvästi jäljessä 3/yli pyydystä. Simon W joutui Bobbyn kimppuun valtavilla rajoilla ja meni 19.6:aan, mutta se ei silti riittänyt. 18 tarvitsi viimeisen erän päästäkseen Luken keilaukseen. Bobby heilautti ja sai nimimerkin, jonka Simon P nappasi taakseen 41:lla. John Scales meni rypistykseen, mutta mahdollisti vain 22:n Nevillen juoksun. Jotkut lisät ja 22 pistepalloa sulkivat Lannan vuoroparin 2 vastaan ​​66 ja PCC voitti 2 juoksua. PCC oli Chiang Mai 32 Champions yhdessä Chiang Mai 6:n, BCL Div A:n ja Koh Changin rantaturnauksen kanssa.

   Gentlemen's Divisionissa Koh Chang oli erinomainen joukkue ja laillinen voittaja voittaen CMSCA:n 6 juoksulla All Thailand Boys -finaalissa.

   Esityksen suoritti asianmukaisesti Chops (Rob Bernard), joka kiitti kenttähenkilökuntaa, baarin henkilökuntaa ja ottelun toimihenkilöitä (tuomareita ja maalintekijöitä) heidän ponnisteluistaan ​​erinomaisessa turnauksessa. Pokaalit luovutettiin PCC:lle (Players Trophy) ja Koh Changille, ja Turnauksen mies meni Luke Stokesille hänen erinomaisesta lyönnistä. Jotkut Stokes-tilastot: 147 juoksee 5 vuoroparista 267:n iskunopeudella. Korkein pistemäärä 36 10 pallosta. Korkein pistemäärä rajoilla 116, eli 79% hänen pisteestään. 6 6 ja 20 4. Muut PCC-tilastot: Simon W:llä oli PCC:n parhaat keilailuluvut 2 vastaan ​​11. Simon P:llä oli paras lyöntinopeus, vaikkakin 3 palloa, 467. Paras PCC:n keilailutalous oli Luke stoes 12.4:llä.

   Kuten aina, hieno tapahtuma, ja PCC on paikalla puolustamassa titteliään ensi kerralla.

Kirjailija: Clive Rogerson

   

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/