Maxim International Urban Mobility Service aloitti toimintansa Pattayassa

Pattayan asukkaat ja vierailijat voivat nyt varata auto- tai pyöräretken sekä kuriirikuljetuksen.

Maximin avulla käyttäjät kokevat paitsi mukavia myös edullisia ajoja. Hinta alkaa 20 bahtia; se tiedetään heti reitin määrittämisen jälkeen, eikä se riipu liikennetilanteesta. Näin matkustajat voivat helposti suunnitella kulujaan.

Voit luoda reittejä, jotka sisältävät useita osoitteita, muuttaa reittiä matkalla, varata ajoneuvon nykyiselle ajalle tai ajoittaa tilauksesi ja lähettää linkin reitin jakamiseen, jos haluat kertoa toiselle henkilölle, missä olet.

Courier toimitus
Käyttäjät voivat tilata pakettien, asiakirjojen ja muiden tavaroiden kuriiritoimituksen mukavasti kotoa käsin. Kommenttiosiossa voit määrittää lisätietoja, kuten mitä tarkalleen on toimitettava.

Palvelu ottaa tilauksia Maxim-sovelluksessa, jotka ovat ladattavissa App Storesta, Google Playsta, AppGallerysta sekä taximaxim.com/th

Ansaitse rahaa Maximin kanssa
Palvelu tarjoaa kuljettajille ja kuriireille tilauksia heille edullisin ehdoin. Kumppanuus Palvelun kanssa voi olla kokopäivätyötä tai sivutyötä vapaa-ajallasi. Tietopalveluiden välityspalkkio on aluksi 0 %. Kumppaniksi ryhtyäksesi sinun tulee ladata Taxsee Driver -sovellus ja rekisteröityä sinne tai rekisteröityä osoitteessa sea.taxsee.pro/th/th-TH/

Taustatieto
Maxim aloitti toimintansa Thaimaassa elokuussa 2022. Ensimmäinen tilaus tehtiin Chiang Maissa.
Maxim on luonut innovatiivisia teknologioita kuljetusten ja muiden palvelujen tilaamiseen, mikä tekee siitä nykyaikaisemman, helppokäyttöisemmän ja turvallisemman. Palvelu on luonut järjestelmän, jonka avulla voimme yhdistää rajattoman määrän asiakkaita ja esiintyjiä ja käsitellä miljoonia tilauksia päivittäin. Palveluiden tilaamiseen tarkoitettu Maxim-sovellus ja tilausten käsittelyyn tarkoitettu Taxsee Driver -sovellus ovat maailman parhaita sovelluksia miljoonilla käyttäjillä.
Maxim-palvelut ovat saatavilla 18 maassa ympäri maailmaa.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/