Miehellä väitetään olevan satatuhatta bahtia rahaa ja arvoesineitä, jotka varasti nainen, jonka hän tapasi Pattayalla treffihakemuksella

Pattaya -

Bangkokin miehen väitetään menettäneen satatuhatta bahtia Pattayalla tapaamalta naiselta, johon hän otti yhteyttä treffisovelluksesta.

Mr. Jack, 30, Bangkokista, teki ilmoituksen Pattayan kaupungin poliisille puolenyön jälkeen tänään (13. joulukuutath). Hänen koko nimensä salattiin hänen yksityisyytensä vuoksi.

Jack kertoi poliisille: "Tapasin mielestäni mukavan naisen nimeltä "Plaeng" mobiilitreffisovelluksessa. Juttelimme verkossa viikon ajan ennen kuin sovimme tapaavamme ensimmäisen kerran Pattayassa. Kun hän kuitenkin tuli hotellihuoneeseeni, Plaeng käytti kasvonaamaria koko ajan eikä näyttänyt näyttävän profiilikuviltaan. Hän pyysi lainaamaan kännykkääni iPhone Pro Maxia tilatakseen ruokaa pian saapumisensa jälkeen väittäen, että hänen puhelimessaan oli ongelma."

”Hän tilasi ruokaa verkkosovelluksesta ja pyysi minua hakemaan ruokaa lähistöltä. Astuin hetkeksi ulos tehdäkseni niin, mutta kun palasin huoneeseen, Plaeng oli poissa matkapuhelimeni kanssa, joka maksoi 42,000 58,000 bahtia. Hän myös siirsi myöhemmin rahaa pankkihakemuksestani, yhteensä XNUMX XNUMX bahtia. Jack päätti.

Oli epäselvää, kuinka Plaeng pääsi Jackin pankkitietoihin tai kenelle rahat siirrettiin.

Poliisi jatkaa tutkintaa epäillyn etsimiseksi jatkotoimia varten.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.