Luo unohtumattomia muistoja Centara Grand Mirage Beach Resort Pattayassa

Luo unohtumattomia muistoja Centara Grand Mirage Beach Resort Pattayassa

Pääkokkimme Arnaud Violtat ja hänen tiiminsä ovat luoneet erityiset juhlamenut sekä jouluksi että uudenvuodenaatoksi. Tarjoamme runsaan aterian perinteisiä ja ainutlaatuisen luovia ruokia varmistaaksemme, että perhejuhlasi on sekä herkullinen, iloinen että ikimuistoinen.

Jouluaattona 24 Oasis-ravintola klo 2022-18.30. 

Meidän kimalteleva jouluaaton buffetillallinen.

BBQ-kala- ja äyriäisbuffet, joka sisältää kaikki perinteiset juhlasuosikit ja paljon muuta, sekä monia live-keittimiä. Koko perhe rakastaa tätä upeaa iltaa Mellowtempo-yhtyeen viihteellä ja runsaasti toimintaa lapsille, mukaan lukien joulupukin erityinen vierailu!

THB 1,999 XNUMX++ per henkilö ja vapaa virvoitusjuoma

THB 999++ per 6–12-vuotias lapsi

Alle 6-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi.

Lisätietoa valikosta löytyy kommentista.

Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya

Joulupäivä, 25. joulukuuta 2022 Coast Beach Club ja Bistro Pattaya

12.00 - 15.00 tuntia.

Ainutlaatuinen joulupäivän brunssibuffet rannalla.

Nauti perinteisistä jouluruoista sekä paljon tuoreita mereneläviä ja paljon muuta. Mellowtempo-bändimme soittaa suosikkimusiikkiasi, ja nuorille on tarjolla paljon hauskaa ja viihdettä.

1,799 XNUMX++ THB per henkilö vapaalla virvoitusjuomalla

THB 899++ per 6–12-vuotias lapsi

Alle 6-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi.

 

Uudenvuodenaatto 31. joulukuuta 2022, lähtölaskenta ja ilotulitus 

Countdown Jungle Beach Party Coast Beach Club ja Bistro Pattaya 19.00 - 01.00 tuntia.

Tule nauttimaan juhlallisesta juhlasta ja juhlimaan uutta vuotta Wong Amat Beachin kultaisilla hiekkarannoilla Pohjois-Pattayalla. Runsas kansainvälinen kala- ja äyriäisbuffetillallinen, joka sisältää ostereita, jäähdytettyjä tiikerikatkarapuja, australialaisia ​​simpukoita, lumirapuja, paikallisia simpukoita ja tohvelihummereita jäällä. Tuore sashimi, tonnikala, lohi, kampasimpukat ja mustekala sekä erilaisia ​​sushia. Laaja valikoima salaatteja, leikkeleitä ja kansainvälisiä juustoja. Täydellisyyteen grillattuja BBQ-meren antimia, mukaan lukien kanadalaiset hummerit ja paikalliset jokikatkaravut

Live-veistoasemat, joissa on hitaasti paahdettua naudanlihaa, koko lampaankoiraa ja hunajalasitettua kinkkua. Kansainvälisiä suosikkeja Italiasta, Intiasta ja Kaakkois-Aasiasta pastasta Tandooriin Pad Thaiiin ja paljon muuta. Parasta viimeiseksi, Delightful, Delectable, Dessert Extravaganza Free flow -virvoitusjuomat. 

 

Viihde: DJ, tulishow, moderni nykytanssi ja Grand Fireworks. 

5,555 XNUMX THB netto per henkilö tervetuliaiscocktaililla ja vapaalla virvoitusjuomilla

2,555 6 THB netto per 12–XNUMX-vuotias lapsi, tervetuliaismocktail ja vapaa virvoitusjuomia

Rommiviidakko klo 21-00

Lähtölaskenta High Stylessa, juhlat Rum Jungle -kattobaarissa 19. kerroksessa upeimmalla näköalalla

4,555 XNUMX THB netto per henkilö hanaoluen, talon viinin, cocktailien ja virvoitusjuomien kera. Sisältää erityisesti luotuja kuumia ja kylmiä tapaksia ja Rommi Jungle -herkkuja.

Viihde: DJ ja Grand Fireworks 

Lisätietoa valikosta löytyy kommentista.

Etukäteisvaraus ja ennakkomaksu vaaditaan*

Lisätiedot ja varaukset:

Puhelin: 038301234

E: cmbr@chr.co.th

Facebook: www.facebook.com/Centaragrandmirage

Keskustele LINE:n kautta: @centaramirage

www.centarahotelsresorts.com/centaragrand/cmbr

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/