Pattaya Cricket Club palasi voittajana Chiang Mai 6:n vuoden 2022 toisesta päivästä

Thaimaa-

Klikkaa tästä ensimmäisenä päivänä.

Tuomareiden päivä alkoi valoisasti ja aikaisin, mukaan lukien sinun omasi, mutta PCC:llä oli ottelu vasta klo 1. Heillä oli ylellisyyttä seurata erittäin sujuvaa skenaariota heidän edessään heidän 2.nd sija pöydässä. Lanna voitti Lamphunin, mikä nosti Lamphunin johtoon, ja Lamphunin täytyi voittaa PCC päästäkseen toiselle sijalle. Lanna hävisi sitten Alibaballe, koska Bobby Raina ei soittanut (muistatko lauluni eiliseltä?), mikä muutti juonen. Jos PCC hävisi Lamphunille, PCC olisi 3rd ja näin ollen Lamphun oli lähetettävä – ei ole helppo tehtävä, kun Chan Chai on heidän avauspelaajansa (hän ​​pelaa Thaimaassa).

   Tulee hetki, tulee miehet. PCC voitti heiton ja päätti keilata. Lamphunin Chan Chai avasi Cherin kanssa Weziä vastaan. Chan Chai hiihteli pallon keskelle, mutta Luke tai Jainish eivät päässeet siihen ja hän selvisi. Kunnioitettava 11 lopusta. Jainish voitti 2nd yli ja hyvä juoksu Chanilta ja 6 Cheriltä nostivat tuloksen 26:een. Andy sai rangaistuksen Cheriltä hienolla lyönnillä palloilla ruudun tai pisteen takana. 44 0:sta kolmen jälkeen ja hyvä tulos näytti mahdolliselta. Simon Wetherell oli Cher nappasi Wezin ensimmäisen pallon pitkällä rajalla ja melkein sai Chanin saman yli. Chan jäi eläkkeelle 3-vuotiaana, ja Choo ja Ton lyöivät viimein Lukea vastaan. Hyvä jalkatyöskentely ja kenttäpelaajien heitot rajoittivat Lamphunin 33:aan yhdelle.

    Wez ja Luke avasivat Cheriä vastaan, jota räjäytettiin maassa 16. Chan Chai nappasi Andyn ensimmäisen pallon Wezille, mutta hän kantoi sen köyden yli 6. Massiivisempia osumia Lukelta ja 19 Pit sai saman kohtelun ja oli epäonninen, kun Choo pudotti Luken pitkälle. Asiat pahenivat, kun Choo pudotti Wezin samaan aikaan, ja se osoittautui erittäin kalliiksi. Luke vetäytyi 36 pallolla, ei 10 pallolla. 52 0 off 3 ja PCC olivat edellä. Jainish meni auttamaan Weziä, joka löi kuuden ja Andy nappasi hänet Choosta 6. Simon W osallistui taisteluun. klo 19 for 63 ja 2 tarvittiin pois viimeisestä vaihdosta Chan Chaista. Jainish sai rajan ja Simon voitti 6 palloa. PCC oli taulukon kärjessä ja pelasi finaalissa Lannan kanssa.

                       Saisi kaikki yhdessä sukassa viimeistä suurta työntöä varten ja toteutuuko Lannan kappale (Voit vain, kun Bobby soittaa)? Wez hävisi heiton ja häntä pyydettiin lyömään. Wez ja Luke avasivat Bobbya vastaan ​​ja lähtivät heti hyökkäämään. 16 ohi. John Scales joutui lyöntikoneeseen nimeltä Luke Stokes, joka lopetti 33:lla 10 pallosta. 38 nollasta 0 kierroksen jälkeen. Jainish jatkoi hyökkäystä Hughia vastaan ​​ja Wez selviytyi Nevillen pudotuksesta syvällä lisäsuojassa. 2 ja 57 kolmen jälkeen. Tästä piti tulla iso tulos. Jainish löi Neville Mcleania vastaan ​​ja sai keilauksen 0 viidestä pallosta, mikä toi sisään Simon W:n. Simon sai yläreunan ensimmäisestä pallostaan, ja hattutempun tehnyt Neville otti hänet kiinni ja heitti hänet. 3 14:sta 5:stä. Wez murskasi Ritchien 68:lla kolmesta pallosta ja lopetti pelin 2:lla, jolloin Simon Philbrook joutui vastakkain kolmella viimeisellä pallolla.  Ei kannata jättää väliin, Simon nappasi 4 juoksua 16:stä ylimäärästä ja pisteet 3 36:sta. .  

   Lanna aloitti vuoristoisen nousunsa Nevillen ja Bobbyn kanssa Weziä vastaan. Jainish pudotti Nevillen pitkästä aikaa, mutta se oli vaikea tilaisuus. 9 off the over. Jainish keilaili melko epäsiisti ja oli 17, mukaan lukien extrat. 26 nollasta. Andy keilaili joitain pistepalloja, mutta avajaiset saivat silti 0 juoksua ja 14 40:lla ja siten selvästi jäljessä 3/yli pyydystä. Bobby hyökkäsi Simon W:n kimppuun valtavilla rajoilla ja meni 19.6:aan, mutta se ei silti riittänyt. Viimeisestä erästä tarvittiin 18 päästäkseen Luken keilaukseen. Bobby heilautti ja sai nimimerkin, jonka Simon P nappasi takaa 41:lla. John Scales meni rypistykseen, mutta mahdollisti vain juoksun Nevillestä 22:lla. Jotkut extrat ja 22 pistepalloa sulkivat Lannan vuoroparin 2:lla 66:lla ja PCC voitti 2 juoksulla.  PCC oli Chiang Mai 32 Champions yhdessä Chiang Mai 6:n, BCL Div A:n ja Koh Changin rantaturnauksen kanssa.

   Gentlemen’s-divisioonassa Koh Chang oli erinomainen joukkue ja laillinen voittaja. Hän voitti CMSCA:n kuudella juoksulla All Thailand Boys -finaalissa.

   Esittelyn suoritti asianmukaisesti Chops (Rob Bernard), joka kiitti kenttähenkilökuntaa, baarin henkilökuntaa ja ottelun toimihenkilöitä (tuomareita ja maalintekijöitä) heidän ponnisteluistaan ​​erinomaisessa turnauksessa. Palkinnot luovutettiin PCC:lle (Players Trophy) ) ja Koh Chang ja Turnauksen mies menivät Luke Stokesille hänen erinomaisesta lyönnistä. Jotkut Stokes-tilastot: 147 juoksee 5 vuoroparista 267:n osumanopeudella. Korkein pistemäärä 36 10 pallosta. Korkein pistemäärä pelissä rajat 116:lla eli 79 prosentilla hänen tuloksestaan. 6 6 s ja 20 4 s. Muut PCC-tilastot: Simon W:llä oli PCC:n parhaat keilailuluvut 2 vastaan ​​11. Simon P:llä oli paras osumaprosentti, vaikkakin 3 palloa, 467. Paras PCC-keilailutalous oli Luke stoes 12.4

   Kuten aina, hieno tapahtuma, ja PCC on paikalla puolustamassa titteliään ensi kerralla.

Kirjailija: Clive Rogerson

   

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/