Threpprasit Road toteuttaa päällystysprojektin 13.–24. joulukuuta kohotettujen myrskyviemärien korjaamiseksi, Pattayan kaupungin viranomaiset neuvovat valitsemaan muita reittejä

Pattaya/Jomtien-

Pattayan viranomaiset ovat ilmoittaneet paikallisille asukkaille ja turisteille, että he korjaavat vihdoin sosiaalisessa mediassa paljon paheksutut myrskyviemärit Threpprasit Roadilla, mutta tämä aiheuttaa merkittäviä viivästyksiä liikenteessä päällystysprojektin aikana.

Kohotetut viemärit on julkaistu lähes päivittäin Thaimaan vahtikoira- ja keskustelufoorumeilla, ja monet asukkaat ovat edelleen kehottaneet kaupunkia korjaamaan ne ja todenneet, että ne ovat suuri onnettomuusvaara eivätkä tee mitään tulvien poistamiseksi.

Pattaya City tekee yhteistyötä asiaankuuluvien urakoitsijoiden kanssa viemärien korjaamiseksi ja Threpprasitin asfaltilla 13.–24. joulukuuta. He kuitenkin varoittavat myös merkittävistä liikenteen viivästyksistä tämän projektin aikana ja kehottavat läpikulkuliikennettä etsimään muita reittejä.

Mitä tulee kohonneiden viemärien syystä, The Pattaya News toteaa, että sormella osoittamista jatkui useiden eri tahojen syyttäessä toisiaan viemäristä. Siitä huolimatta ongelma on vihdoin ratkaistu.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/