Thaimaan viikko tarkastelussa: Terveysministeri on eri mieltä yöpaikan sulkemisesta kello 4, 10 miljoonan turistin juhlista ja paljon muuta

Tässä on katsaus alkuun KANSALLINEN Pattaya News/TPN National -joukkueemme valitsemat tarinat viime viikolta, Maanantaista 5. joulukuuta 2022 sunnuntaihin 11. joulukuuta 2022. Ne eivät ole millään erityisellä tärkeydellä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivämäärän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!

  1. Kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul sanoi olevansa eri mieltä siitä, että yöpymispaikat tietyissä matkailukohteissa olisivat auki kello 4:ään asti, koska se voi levittää Covid-19:ää.♂ Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Hän totesi, että sulkeminen kello 2 yöllä oli jo sopivaa yöelämän kannalta. Ministeri kuitenkin lisäsi olevansa valmis kunnioittamaan hallituksen enemmistöä.
  2. Valtion Transport Co Ltd:n mukaan kymmenien tuhansien ihmisten odotetaan matkustavan kotimaassa busseilla tulevana kolmipäiväisenä lomaviikonloppuna 10.-12.

Liikenneyhtiön toimitusjohtaja Sanyalak Panwattanalikhit kertoi, että Kuljetusyhtiöllä on noin 3,000 XNUMX matkaa matkustajien helpottamiseksi.

3. Yli 12,000 XNUMX turistia liittyi Full Moon -juhliin Pha-Nganin saarella Surat Thanissa.

Tämä oli Full Moon Partyn viimeinen yö tämän vuoden viimeisen täysikuun aikana.

4. Thaimaan PM tuolit "Amazing Thailand 10 Million Celebrations" Suvarnabhumin lentokentällä.

Thaimaa saavutti vuoden 2022 kansainvälisen saapumistavoitteensa tänään, 10. joulukuuta, ja tärkeimmillä lentoasemilla ja rajatarkastusasemilla juhlittiin valtakuntaan saapuvien matkustajien toivottamiseksi tärkeänä päivänä.

5. Thaimaalainen naispuolinen taekwondo-asiantuntija voitti Riadin 2022 World Taekwondo Grand Prix -finaalin Saudi-Arabiassa.

Tennis ja italialainen Simone Alessio voittivat pääpalkinnot World Taekwondo's 2022 Gala Awardsissa. Molemmat voittivat Grand Prix -tittelin, ja niitä seurasi Vuoden naisurheilija ja Vuoden miesurheilija.

Ja siinä kaikki tälle viikolle. Kiitos kuten aina, että luit Pattaya News / TPN News!

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.