Chonburi Coffee on the Beach 2022 oli ylivoimainen menestys, Pattayan pormestari sanoo

Pattaya, Thaimaa-

Kaksipäiväinen Chonburi Coffee on the Beach -tapahtuma North Pattaya Beachillä oli Pattayan pormestarin Poramese Ngampichesin mukaan ylivoimainen menestys.

Pormestari yhdessä Mr. Thanakorn Wanaputin, Pattaya/Chonburi Cafe and Bistro Clubin puheenjohtajan ja useiden muiden asiaankuuluvien paikallisten virkamiesten kanssa johtivat CBC King of Coffee -mestaruuskilpailun voittajien palkintojenjakotilaisuutta, joka oli tapahtuman kohokohta.

Mestaruuden voittajat julkistettiin Worranat Rangkete ja Prim Vongsri, voittaen 50,000 XNUMX bahtia. Tapahtumassa oli myös useita muita pienempiä palkintoja kakkossijalle.

Tapahtumassa oli myös noin kuusikymmentä kahvinmyyjää ja elävää musiikkia bändeiltä, ​​kuten Ezy 45 ja Acoust'me. Kuvat: PRpattaya.

Pattayan pormestarin Poramese Ngampichesin sanottiin olleen erittäin tyytyväinen tapahtumaan, ja hän suunnitteli tapahtuman palaavan vuonna 2023.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/