Ainakin satatuhatta ihmistä liittyy Big Mountain -musiikkifestivaaliin Nakhon Ratchasimassa

KUVA: Big Mountain Music Festivalin virkamies

Nakhon Ratchasima -

Ainakin satatuhatta ihmistä liittyi Big Mountain -musiikkifestivaaliin kuluneen viikonlopun aikana. Musiikkifestivaali palasi kahden vuoden jälkeen, kun se oli periaatteessa peruttu Covid-19: n vuoksi.

Rouva Watcharee Pratchanusorn, Nakhon Ratchasiman matkailuneuvoston puheenjohtaja, kertoi TPN Medialle "Festivaali pidettiin 10. joulukuutath joulukuuhun 11th, 2022 Oceanilla Khao Yaissa, Pak Chongin alueella.

”Musiikkifestivaaleilla oli mukana ainakin 100,000 208 ihmistä. Lähistöllä sijaitsevien hotellien ja lomakeskusten huoneista oli sataprosenttisesti loppuunmyyty, jossa oli täynnä 8,221 hotellia, joissa oli yhteensä XNUMX XNUMX huonetta. Tämä luku ei sisällä kotimajoituksia ja teltoissa telttailua”, rouva Watcharee lisäsi.

”Viimeiset kaksi vuotta musiikkifestivaali peruttiin Covid-19:n vuoksi, joka oli suuri ongelma paikalliselle taloudelle ja vaikeus monille esiintyjille ja myyjille. Nyt, festivaalin palattua, Nakhon Ratchasiman alueella ja sen lähistöllä syntyi viime päivinä vähintään miljardi bahtia”, rouva Watcharee totesi.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.