Kaksi pysäköityä autoa ja kuusi moottoripyörää vaurioituivat, kun tila-auton kuljettaja lähti hallinnasta Pattayalla

Pattaya -

Kaksi autoa ja kuusi moottoripyörää vaurioituivat, kun tila-auto poikkesi hallinnasta suureen joukkoon pysäköityjä ajoneuvoja Pattayalla.

Pattayan poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta Pattaya Third Roadilla Nongpruessa puolenyön jälkeen tänään (11. joulukuutath). He ja The Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen vaurioituneen tila-auton tieltä.

Kuljettaja oli neiti Kamonwan Suthinpueak, 34. Hän on entisen näyttelijän tytär, joka on nyt Thaimaan edustajainhuoneen jäsen. Kaksi autoa ja kuusi moottoripyörää vaurioituivat lähistöllä sekä omaisuusvahinkoja katuravintolalle. Henkilövahinkoja ei raportoitu.

Kamonwan ei heti julkaissut lausuntoa tiedotusvälineille.

Ravintolan omistaja, Mr. Sin Putthong, 49, kertoi Pattaya Newsille, että tila-auton kuljettaja ajoi suurella nopeudella ennen kuin menetti hallinnan ja törmäsi moniin pysäköityihin ajoneuvoihin.

Pattayan poliisi teki kuljettajalle alkoholitestin, mutta se näytti nollaa eikä ollut päihtynyt. Häntä kuitenkin syytetään huolimattomasta ajamisesta omaisuusvahingon aiheuttamisesta.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.