Thaimaa voitti Riadin 2022 World Taekwondo Grand Prix -finaalin

Thaimaa -

Thaimaalainen naispuolinen taekwondo-asiantuntija voitti Riadin 2022 World Taekwondo Grand Prix -finaalin Saudi-Arabiassa.

Thaimaan hallituksen tiedottaja Anucha Burapachaisri kertoi eilen (10. joulukuutath) Panipak 'Tennis' Wongpattanakit voitti 49 kilon sarjassa. Hän voitti vastustajansa Turkista 2:0. Thaimaan pääministeri Prayut Chan-o-cha onnittelee rouva Panipakia hänen menestyksestään."

Tennis ja italialainen Simone Alessio voittivat pääpalkinnot World Taekwondo's 2022 Gala Awardsissa. Molemmat voittivat Grand Prix -tittelin, ja niitä seurasi Vuoden naisurheilija ja Vuoden miesurheilija.

Lisäksi Tennis voitti Manchesterin ja Pariisin Grand Prixin, kokonaistittelin, Kaakkois-Aasian kisojen kultamitalin Hanoissa ja MM-pronssin Guadalajarassa.

Hän on myös kaksinkertainen olympiamitalisti ja hallitseva naisten alle 49 kilon mestari.

Thaimaalainen naispuolinen taekwondo-asiantuntija voitti World Taekwondo Grand Prix 2022 -kilpailun Manchesterissa, Englannissa.

Phuketin saari on toivottanut tervetulleeksi kultamitalisti Panipak “Tennis” Wongpattanakitin, hänen valmentajansa Choi Young-Seokin sekä Thaimaan Taekwondo Associationin urheilijoiden, valmentajien ja johtajien tiimin, jotka saapuivat Phuketin kansainväliselle lentokentälle 26. heinäkuuta viime vuonna.

Lisälähde osoitteesta https://www.insidethegames.biz/

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt The Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.