Mies kuoli pysäköityään autonsa tienvarteen helpottaakseen itseään ennen kuin toinen ajoneuvo törmäsi häneen Pattayan alueella

Banglamung -

45-vuotias thaimaalainen on julistettu kuolleeksi, kun hän pysäköi autonsa tienvarteen vastatakseen luonnon kutsuun ennen kuin toinen ajoneuvo törmäsi häneen Banglamungissa.

Tiepoliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 1 aamulla varhain tänä aamuna (00th) moottoritiellä Pattaya- Kartta Ta Phut Road Nongpruessa.

Pelastuslaitokset ja Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen kaksi vaurioitunutta sedania. Eloonjäänyt kuljettaja Wanpen Tanajaroenchai, 40, oli paikalla.

Toinen kuljettaja, herra Tarathep Kruaariya, 45, oli saanut vakavia vammoja sedanin ulkopuolella. Hänet todettiin kuolleeksi saapuessaan paikalliseen sairaalaan.

Sedanista löydettiin kaksi muuta loukkaantunutta, jotka olivat Arthitaya Jankana, 44, ja yhdeksänvuotias tyttö.

Kolmas matkustaja ei loukkaantunut, mutta pyysi olla tunnistamatta häntä ja kertoi The Pattaya Newsille, että Tarathepin ajoneuvo pysähtyi tienvarteen, jotta molemmat miehet pääsisivät helpottamaan itseään.

Mr. Tarathep hoiti asioitaan sedanin edessä, kun hänen ystävänsä hoiti asioitaan suojakaiteen takana ennen kuin toinen sedan törmäsi heidän sedanin takaosaan ja osui sitten herra Tarathepiin.

Poliisi jatkaa tutkintaa onnettomuuden tarkan syyn selvittämiseksi mahdollisia jatkotoimia varten.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.