Päihtynyt kuljettaja pidätettiin murtautuessaan Pattayan poliisiajoneuvon tarkastuspisteen läpi ja törmännyt poliisin moottoripyörään

Pattaya-

Päihtynyt kuljettaja pidätettiin, kun hän epäonnistui murtautumisyrityksessä poliisiajoneuvon tarkastuspisteen läpi Pattayassa.

Pattayan kaupungin poliisi asetti tarkastuspisteen puolenyön jälkeen tänään (11. joulukuutath) North Pattaya Roadilla Nakluassa. Monien kuljettajien kerrotaan pidätetyksi rattijuopumuksesta.

Pattayan kaupungin poliisi kertoi Pattaya Newsille, että he havaitsivat sedanin heiluvan ajaessaan poliisin tarkastuspisteeseen. Poliisi yritti pysäyttää sedanin, mutta sedanin kuljettaja löi kaasua yrittäessään paeta ennen kuin törmäsi lähellä olevaan poliisimoottoripyörään. Moottoripyörän kyydissä ollut liikennepoliisin ylikersantti Rapeepat Prommin oli onnistunut hyppäämään pois, eikä loukkaantunut.

Päihtynyt kuljettaja tunnistettiin Nattanet Puttawongiksi, 38, joka lyhyen konfliktin jälkeen nousi sedanistaan ​​ja pyysi anteeksi poliisilta. Nattanet myönsi juoneensa alkoholia ennen ajamista. Hänen alkoholitestinsä ylitti selvästi lain salliman rajan. Nattanet vietiin Pattayan kaupungin poliisiasemalle lisätoimia varten.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt The Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.