U-Tapaon lentokentälle saapuu päivittäin suuri venäläisten turistien virta Pattayalle, matkailuviranomaiset ennustavat Venäjän markkinoiden jatkuvan kasvun

Pattaya-

Pattayan suositun matkailukohteen lähellä sijaitseva U-Tapaon lentoasema järjesti tänään, 10. joulukuuta 2022, erityisseremoniat toivottaakseen satoja venäläisiä turisteja tervetulleiksi osana kansallista juhlaa, joka merkitsee kymmenen miljoonan turistin saapumista Thaimaahan pelkästään tänä vuonna.

Thaimaa näkee tapahtuman, vaikka se jäikin kaukana ennätyksellisestä 40 miljoonasta kävijämäärästä vuonna 2019, merkittävänä askeleena sen elintärkeän matkailualan elpymisessä sen jälkeen, kun kaksi ja puoli vuotta kestäneet COVID-19-rajoitukset ja rajojen sulkeminen ovat saaneet matkailualan eläkkeelle.

Suuri osa viimeaikaisesta elpymisestä johtuu Thaimaan matkailuviranomaisen eli TAT:n mukaan Venäjän matkailusta. Vaikka jatkuvat sanktiot ja rajoitukset rajoittavat monien venäläisten vierailijoiden matkustamista kansainvälisesti Ukrainan ja Venäjän välisten meneillään olevien sotatoimien vuoksi, Thaimaa on jatkanut puolueettomuutensa säilyttämistä tässä konfliktissa. Tämän seurauksena Thaimaa on ollut erittäin suosittu kohde venäläisten matkailijoiden keskuudessa.

U-Tapaon lentokentälle saapui tänä aamuna kaksi erillistä lentoa Venäjältä, ja niillä oli yhteensä noin kuusisataa vierasta Venäjältä. Kaikki saivat erityiset matkailupaketit ja lämpimän vastaanoton TAT:n ja U-Tapaon viranomaisilta osana kymmenen miljoonan turistijuhlaa.

TAT on ennustanut, että Venäjän markkinat jatkavat kasvuaan ja ovat merkittävä osa TAT:n 2023 miljoonan matkailijan tavoitetta vuonna 19. TAT suhtautuu edelleen konservatiivisesti ensi vuoden matkailutuloihin, mikä johtuu pääasiassa siitä syystä, että Kiina, Thaimaan ykkösmatkailumarkkina ennen Covid-19-pandemia rajoittaa edelleen kansainvälistä matkustamista ja sillä on tiukat COVID-XNUMX-toimenpiteet, vaikka joitakin on alettu asteittain lieventää.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/